Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Νοκ άουτ και ο Μενδρινός!

Ένα δυσάρεστο απρόοπτο σημειώθηκε στην προπόνηση της Πέμπτης που έγινε στο Κορωπί. Συγκεκριμένα, ο Κώστας Μενδρινός σε προσπάθειά το...


Ένα δυσάρεστο απρόοπτο σημειώθηκε στην προπόνηση της Πέμπτης που έγινε στο Κορωπί.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Μενδρινός σε προσπάθειά του για σουτ, ένιωσε πόνο στον δεξί τετρακέφαλο. Αμέσως υποβλήθηκε σε υπερηχογράφημα από τον γιατρό κ. Χρήστο Δάρα, ο οποίος και διαπίστωσε θλάση πρώτου βαθμού. Ο Κώστας Μενδρινός θα λείψει σίγουρα από την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή και την ερχόμενη εβδομάδα θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του, ενόψει και του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Πλέον ο έμπειρος παίκτης, προστέθηκε στους Ευθύμη Κουλουχέρη, Λεωνίδα Καμπάνταη (συνέχισε την θεραπεία του για το πρόβλημα στους προσαγωγούς και η κατάστασή του επίσης θα επανεκτιμηθεί την επόμενη εβδομάδα), οι οποίοι έχουν τεθεί νοκ άουτ για το παιχνίδι του Σαββάτου με την ομάδα της Θράκης.

Η προετοιμασία της ομάδας θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή το πρωί και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί από την τεχνική ηγεσία η αποστολή, η οποία και θα ταξιδέψει το απόγευμα της ίδιας ημέρας για την Αλεξανδρούπολη. Από εκεί θα μετακινηθεί οδικώς για την Κομοτηνή, όπου και θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια