Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πρόταση Τσακίρη για "Απήλιον"

Νέα βελτιωμένη πρόταση κατέθεσε ο Κωνσταντίνος Τσακίρης σε στελέχη της ΠΑΕ Πανιώνιος αναφορικά με το θέμα του προπονητικού κέντρου "...


Νέα βελτιωμένη πρόταση κατέθεσε ο Κωνσταντίνος Τσακίρης σε στελέχη της ΠΑΕ Πανιώνιος αναφορικά με το θέμα του προπονητικού κέντρου "Απήλιον" σε συνάντηση που είχαν σήμερα.

Συγκεκριμένα, ο πρώην μεγαλομέτοχος του Ιστορικού επανήλθε με νέα βελτιωμένη πρόταση με μειωμένο κόστος κατά 33%,  ωστόσο δεν έδειξε διατεθειμένος να υιοθετήσει καμία από τις αντιπροτάσεις που έδωσε πριν από λίγες μέρες στη δημοσιότητα η ΠΑΕ.

Ο "κυανέρυθρος" σύλλογος είχε  αντιπροτείνει να παραμείνει η διαχείριση του κέντρου με όλες τις διευκολύνσεις τις οποίες μπορεί να χρειάζεστε, όπως χρησιμοποίηση χώρου από ΠΑΕ Καλλιθέα και ράγκμπι, παραμονή των ομάδων Κ-17 και Κ-20 και χρησιμοποίηση σε συχνά χρονικά διαστήματα των ποδοσφαιριστών και προπονητών της ΠΑΕ για την προώθηση του και να συνεχίσει να καταβάλει το ενοίκιο των εννέα χιλιάδων ευρώ.

Πάντως,  Τσακίρης φαίνεται διατεθειμένος να βοηθήσει τον Πανιώνιο σε αυτή την δύσκολη οικονομική περίοδο που βρίσκεται η ομάδα, με τα στελέχη της ΠΑΕ να του προτείνουν να παραμείνει το υπάρχον καθεστώς και να χρησιμοποιεί ο Πανιώνιος τις εγκαταστάσεις για τα τμήματα υποδομής και μερικώς για την πρώτη ομάδα, είτε να απαλλαγούν από το ενοίκιο για τη χρήση του, αναλαμβάνοντας τη λειτουργία του για τα επόμενα δύο χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια