Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η κριτική των παικτών!

Γράφει ο Γιώργος Καρμίρης... Τα panionianea.gr κριτικάρουν την απόδοση των κυανέρυθρων ποδοσφαιριστών στην νικηφόρα αναμέτρηση με τον...

Γράφει ο Γιώργος Καρμίρης...

Τα panionianea.gr κριτικάρουν την απόδοση των κυανέρυθρων ποδοσφαιριστών στην νικηφόρα αναμέτρηση με τον Πανθρακικό.

Περιστερίδης: H αλήθεια είναι πως έχει πραγματοποιήσει και πολύ καλύτερες εμφανίσεις. Ο νεαρός τερματοφύλακας του Ιστορικού έκανε μία άστοχη έξοδο σε φάση που  ο Ρόβας έδιωξε την μπάλα πάνω από την γραμμή, ενώ και στο τέρμα που δέχτηκε δεν είχε κλείσει σωστά την κλειστή του γωνία. Πάντως, ενήργησε σωστά στο επικίνδυνο φάουλ του Παπαδόπουλου.

Σπυρόπουλος: Καλό παιχνίδι από τον Σπυρόπουλο, ο οποίος πιστώνεται και την ασιστ στο πρώτο τέρμα του Αραβίδη. Καλή παρουσία τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά.

Κούρος: Για ένα ακόμη παιχνίδι σταθερή απόδοση από τον ταλαντούχο αριστερό μπακ. Δυναμικός στην… μονομαχίες του, ενώ προσπάθησε να πετύχει και κάποιο τέρμα στις φάσεις που ανέβηκε.

Αυλωνίτης: Καλή παρουσία για τον κεντρικό αμυντικό του Ιστορικού. Μαχητικός και σωστές τοποθετήσεις. Πρώτος στις περισσότερες μονομαχίες με τους αντιπάλους του.  

Λαμπρόπουλος: Ο Γνωστός Λαμπρόπουλος. Δυναμική εμφάνιση από τον Έλληνα αμυντικό, ο οποίος όπως σε όλα τα ματς έδωσε και την… ψυχή του στον αγωνιστικό χώρο!

Ρόβας: Το μηχανάκι της μεσαίας γραμμής. Πολλά χιλιόμετρα σε μία ακόμη αναμέτρηση από τον έμπειρο άσο. Στο δεύτερο ημίχρονο αντικαταστήθηκε από τον Ρόκα, καθώς κουράστηκε.

Σάμαρης: Το καλύτερο φετινό παιχνίδι του Ανδρέα Σάμαρη με τον Ιστορικό. Ο μέσος του Πανιωνίου πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, βοηθώντας σημαντικά την ομάδα.

Κολοβός: Ο πιο δραστήριος παίκτης της ομάδας. Ήταν μόνιμη… απειλή για την αντίπαλη εστία, ενώ δεν ήταν και λίγες οι φορές που… χόρεψε τους αμυντικούς του Πανθρακικού. Θα μπορούσε να χρηστεί και σκόρερ, όμως το σουτ που επιχείρησε στο  δεύτερο ημίχρονο βρήκε στο δοκάρι των γηπεδούχων.

Γουνδουλάκης: Καλή εμφάνιση και από τον αρχηγό του Ιστορικού. Βοήθησε σημαντικά στο δημιουργικό κομμάτι, αλλά και αμυντικά έδωσε ανάσες στα αμυντικά χαφ.

Αραβίδης: Πέτυχε και τα δύο τέρματα του Ιστορικού. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να γράψουμε κάτι παραπάνω. Ο Χρήστος Αραβίδης ήταν ο MVP της ομάδας, με τον τσαμπουκά του και την μαγκιά του! Και στο τέλος τους το… έδειξε το σήμα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ στους Θρακιώτες!

Οκόγε: Φιλότιμος ο νεαρός μεσοεπιθετικός! Προσπάθησε, έτρεξε και στην φάση που ο Κολοβός κέρδισε την αποβολή του τερματοφύλακα του Πανθρακικού, έβγαλε πολύ ωραία την μπαλιά-αντεπίθεση στον Έλληνα άσο!

Διαμαντάκος: Μπήκε στο ματς όταν ο Πανθρακικός ισοφάρισε. Έδωσε τις μάχες του, έφτασε κοντά στο γκολ, όμως δεν μπόρεσε να γράψει το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ. Έβγαλε την ασίστ στο δεύτερο γκολ του Αραβίδη!

Ρόκας: Πρώτο παιχνίδι του Στάθη Ρόκα για φέτος. Πέρασε στην θέση του Ρόβα στο δεύτερο μέρος και τα πήγε περίφημα. Άλλωστε όλοι γνωρίζουμε τι παίκτης είναι ο Έλληνας άσος και σίγουρα στην πορεία θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα.

Ανδράλας: Έπαιξε πολύ λίγο και δεν μπορεί να κριθεί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια