Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Απουσίες αρκετές, αλλά πιστεύουμε στην ομάδα μας!

Σύμφωνοι, τρεις από τους πιο έμπειρους παίκτες της ομάδας δεν αγωνίζονται με τον Πανθρακικό (σ.σ. Μενδρινός, Καμπάνταης, Κουλουχέρης, Ντού...


Σύμφωνοι, τρεις από τους πιο έμπειρους παίκτες της ομάδας δεν αγωνίζονται με τον Πανθρακικό (σ.σ. Μενδρινός, Καμπάνταης, Κουλουχέρης, Ντούνης). Αυτό, όμως, τι πάει να πει; Ότι θα πάμε στην Κομοτηνή απλά για την συμμετοχή; Όχι βέβαια. Ο Πανιώνιος έχει δείξει φέτος ότι έχει… βάθος στον πάγκο και όλα τα παιδιά μπορούν να αναπληρώσουν τις όποιες απουσίες προκύψουν.

Τα παιδιά του Δημήτρη Ελευθερόπουλου είναι αποφασισμένα να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, μετά την άδικη ήττα από την Κέρκυρα και άπαντες πιστεύουν στην επίτευξη ενός θετικού αποτελέσματος κόντρα στον Πανθρακικό!

Θεωρώ πως και οι φίλοι του Ιστορικού πιστεύουν πλέον πολύ σε αυτή την ομάδα, η οποία αν και με αρκετά προβλήματα έχει καταφέρει να κάνει υπερήφανο τον κόσμο του Πανιωνίου!

Στέλνουμε, λοιπόν, την θετική μας ενέργεια σε παίκτες και τεχνικό τιμ και περιμένουμε στην επιστροφή τους από την Κομοτηνή να φέρουν μαζί και τους… τρεις βαθμούς!

ΥΓ. Καλό ταξίδια στα Πανθήρια που θα κάνουν τα… χιλιόμετρα για να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας μας!

Ο Κυανέρυθρος

1 σχόλιο