Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παναγόπουλος: "Ο Πανιώνιος είναι ομάδα συνόλου"

Ο άμεσος συνεργάτης του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, Κωνσταντίνος Παναγόπουλος μίλησε για την διαχείριση της ήττας από την Κέρκυρα, τον αγώνα...


Ο άμεσος συνεργάτης του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, Κωνσταντίνος Παναγόπουλος μίλησε για την διαχείριση της ήττας από την Κέρκυρα, τον αγώνα με τον Πανθρακικό και τα επικίνδυνα σημεία της Θρακιώτικης ομάδας, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι «κυανέρυθροι».

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για το πως διαχειρίστηκαν την ήττα από την Κέρκυρα τη βδομάδα που διανύσαμε:
"Ήταν ένα δύσκολο και άσχημο αποτέλεσμα για την ομάδα μας. Συνεχίσαμε τη δουλειά μας, αφήνοντας στην άκρη το συγκεκριμένο παιχνίδι την αμέσως επόμενη μέρα. Έχουμε δουλέψει σκληρά και στο μυαλό μας υπάρχει μόνο ο Πανθρακικός".

Για το πως περιμένει τον Πανθρακικό:
"Ο Πανθρακικός διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα και θεωρώ πως αδικείται από τα αποτελέσματα. Έχει πολλούς ποιοτικούς παίκτες στο ρόστερ του και ο κύριος Παντελίδης κάνει αξιόλογη δουλειά. Πιστεύω πως θα επιδιώξει να κάνει παιχνίδι πρωτοβουλίας. Προέρχεται από ένα άσχημο αποτέλεσμα την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα του κόντρα στα Γιάννινα. Θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά και εμείς θα πάμε όπως σε κάθε παιχνίδι με σκοπό να κερδίσουμε τον αγώνα".

Για το πρόβλημα στο σκοράρισμα του Πανθρακικού και αν είναι καλό ή κακό για τον Πανιώνιο ότι έχει πίεση: "Και πίεση θα έχουν παραπάνω για το αποτέλεσμα, είναι σίγουρο αυτό και ίσως να αντιμετωπίζουν το παιχνίδι σαν "τελικό" γιατί με ένα δεύτερο συνεχόμενο άσχημο αποτέλεσμα για αυτούς τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Οπότε θεωρώ ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες".

Για το αν ξεχωρίζει κάτι από τον Πανθρακικό: "Έχω πει και στο παρελθόν, ότι αξιολογούμε τις ομάδες συνολικά και όχι ατομικά. Βέβαια, ο Πανθρακικός διαθέτει κάποιους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Σίγουρα είναι καλή ομάδα με ποιότητα στον άξονα, οπότε εκεί θεωρώ ότι είναι και η δύναμη της ομάδας του Πανθρακικού".

Για τις απουσίες των παικτών: "Οι απουσίες είναι δεδομένες σε μια ποδοσφαιρική ομάδα. Έτσι κι εμείς τώρα βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση. Δεν έχουμε τον Κώστα Μενδρινό και τον Λεωνίδα Καμπάνταη, ενώ στην τελευταία προπόνηση προέκυψε πρόβλημα και με τον Μάρκο Ντούνη. Έχουμε δουλέψει από τις πρώτες ημέρες σαν σύνολο και κάθε παιδί που μπαίνει δίνει το 100% των δυνατοτήτων του. Αυτό που ξεχωρίζει τον Πανιώνιο φέτος είναι πως είμαστε ομάδα συνόλου και ο ένας παίζει για τον άλλον".

Για την τακτική προσέγγιση του αγώνα: "Τακτικά θα επιδιώξουμε σε πρώτη φάση να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού με καλή κυκλοφορία και από εκεί και πέρα υπάρχουν κάποια πλεονεκτήματα που θα προσπαθήσουμε να τα βγάλουμε μέσα στο γήπεδο για να πάρουμε ότι καλύτερο".

Δεν υπάρχουν σχόλια