Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κουτλίδης: «Αυτή η εξέλιξη προκαλεί δυσλειτουργία στον σύλλογό»

Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανιωνίου, Λάζαρος Κουτλίδης μιλώντας στην ιστοσελίδα Novasports . gr , αναφέρθηκε στο θέμα ...


Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανιωνίου, Λάζαρος Κουτλίδης μιλώντας στην ιστοσελίδα Novasports.gr, αναφέρθηκε στο θέμα της απεργίας των φυσιοθεραπευτών και των φροντιστών της ομάδας.

 «Μου προκαλεί απορία η αργοπορία του ΟΠΑΠ στην καταβολή της δόσης προς τον Πανιώνιο για τη μεταξύ μας συμφωνία. Απορία που γίνετε εντονότερη όταν έχει γίνει γνωστό πως ο ΟΠΑΠ έχει προκαταβάλει χρήματα-δόσεις σε άλλες ομάδες διευκολύνοντας την λειτουργία τους. Περιμένουμε να καταβληθεί η δόση εδώ και 20 ημέρες, κάτι που δεν έχει γίνει με τον ΟΠΑΠ να προφασίζεται διάφορες δικαιολογίες. Δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει. Αυτό που ξέρω είναι ότι η συγκεκριμένη εξέλιξη προκαλεί δυσλειτουργία στον σύλλογό μας», ήταν τα λόγια του Κουτλίδη.

4 σχόλια

  1. Ο κύριος δεν είχε παραιτηθεί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειναι η μονη χωρα στην ευρωπη που μια ιδιωτική ανώνυμη εταιρεια (ΠΑΕ ΤΑΔΕ πχ....για να λειτουργήσει πρεπει να παρει λεφτα απο το κρατος!!ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΡΙΜΑ!ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν νομιζω ουτε καν στη χερακλες αλμελο της ολλανδιας πχ να λεει ο Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος οτι «Μου προκαλεί απορία η αργοπορία του ΟΠΑΠ στην καταβολή της δόσης...κ ετσι δεν θα πληρωθουν οι υπάλληλοι της ομαδος??κριμα που ειναι ετσι στην ευρωπαικη κατα τα αλλα ελλαδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρε μεγαλε το τζοκερ στη φανελα και τις διαφημησεις στο γηπεδο για την ψυχη της μανας μας τα βαλαμε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή