Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πανιώνιος: Φουλάρει για ΚΑΟΔ χωρίς τον Μίλμπουρν

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Πανιωνίου για τον αγώνα με τον ΚΑΟΔ στην Δράμα για την πρεμιέρα της Α1, με τον Λάντον Μίλμπ...


Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Πανιωνίου για τον αγώνα με τον ΚΑΟΔ στην Δράμα για την πρεμιέρα της Α1, με τον Λάντον Μίλμπουρν να μένει εκτός προπόνησης.

Οι «κυανέρυθροι» συνεχίζουν σε ακόμη πιο δυνατούς ρυθμούς την προετοιμασία τους για τον πρώτο αγώνα της φετινής Α1 με αντίπαλο την ομάδα της Δράμας όμως τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Θανάση Σκουρτόπουλο.

Ο κόουτς της ομάδας  δεν έχει στη διάθεσή του, τον Λάντον Μίλμπουρν καθώς ο Αμερικανός ταλαιπωρείται από μυϊκούς σπασμούς στην πλάτη. Μάλιστα, ακολουθεί θεραπεία και δίνει μάχη με τον χρόνο για να μπορέσει να είναι έτοιμος για τον αγώνα της Κυριακής στην Δράμα.

Από κει και πέρα, στο πρόγραμμα της ομάδας δεν συμμετείχε και ο Βασίλης Καββαδάς που εξαιτίας ενοχλήσεων στη μέση ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Πάντως, στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον ΚΑΟΔ, την προσεχή Κυριακή, θεωρείται βέβαιο πως θα αγωνιστεί κανονικά.

3 σχόλια