Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ρόβας: «Να γεμίσουν οι Πανιώνιοι το γήπεδο»

Το… μηχανάκι του Ιστορικού την φετινή σεζόν, Βασίλης Ρόβας, μίλησε για την καταπληκτική πορεία της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά και ...

Το… μηχανάκι του Ιστορικού την φετινή σεζόν, Βασίλης Ρόβας, μίλησε για την καταπληκτική πορεία της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά και για τη νίκη επί του Πανθρακικού.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βασίλης Ρόβας στην ιστοσελίδα gazzetta:

Βασίλη άλλη μία σπουδαία νίκη για τον Πανιώνιο ο οποίος συνεχίζει να εντυπωσιάζει;

Εμείς από την πρώτη στιγμή από την προετοιμασία είχαμε πει ότι είμαστε μία νέα ομάδα και αυτό που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε είναι να είμαστε σε κάθε παιχνίδι ανταγωνιστικοί. Το σίγουρο είναι ότι δουλεύουμε σκληρά και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο.

Το χθεσινό παιχνίδι που θεωρείς ότι κρίθηκε;

Νομίζω η αποβολή ήταν σημαντικός παράγοντας για την εξέλιξη του παιχνιδιού. Πετύχαμε ένα γρήγορο γκολ και παρά την ισοφάριση του Πανθρακικού δείξαμε χαρακτήρα και σκοράραμε την καταλληλότερη στιγμή και πήραμε τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Πάντως η νίκη ήρθε με λίγο άγχος.

Κάπου στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπήκαμε συγκεντρωμένοι και το πληρώσαμε με τον Πανθρακικό να ισοφαρίζει. ήταν καθαρά θέμα ψυχολογικό και θα το κοιτάξουμε στα επόμενα παιχνίδια να μην δίνουμε αυτή την δυνατότητα στους αντιπάλους. Ευτυχώς όμως εκεί ανέλαβε δράση ο Χρήστος και πήραμε τη νίκη. 

Η ομάδα έχει βάλει στόχο να τρελάνει κόσμο.

Να είμαστε ρεαλιστές κανείς δεν περίμενε ότι ο Πανιώνιος μετά από επτά παιχνίδια θα είχε 18 βαθμούς. Εμείς αυτό που κάνουμε είναι να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά έχοντας ως στόχο τη νίκη. 

Ο Πανιώνιος είναι μία νεανική ομάδα η οποία πλαισιώνεται και από έμπειρους παίκτες όπως είσαι εσύ. Πόσο σημαντικό είναι για τα παιδιά αυτά να σας έχουν στο πλευρό σας;

Η πλειοψηφία των παιδιών αυτών είναι στο ξεκίνημα της καριέρας τους, δίνουν τα πρώτα τους παιχνίδια στην πρώτη κατηγορία. Τόσο εγώ όσο και ο Φανούρης αλλά και όλα τα έμπειρα παιδιά που είναι στην ομάδα προσπαθούν να βοηθήσουν. Το ευχάριστο είναι ότι έχει γίνει μία πολύ καλή χημεία όλων μας και αυτό φαίνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο. 

Επόμενο παιχνίδι είναι αυτό με τον ΠΑΟΚ. Αν η ομάδα πάρει άλλους τρεις βαθμούς μπορούμε να πούμε ότι ο Πανιώνιος θα πρέπει να κοιτάξει πιο ψηλά;

Σίγουρα οι βάσεις για την παραμονή στην κατηγορία έχουν μπει. Ο Πανθρακικός είναι καλή ομάδα και είμαι σίγουρος ότι στη συνέχεια θα ανέβει. Όπως και ο Πανθρακικός έτσι και ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα που προσφέρεται για να παίξεις ποδόσφαιρο, ελπίζω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι και στο τέλος θα είμαστε εμείς αυτοί που θα χαμογελάσουν.

Προσωπικά φέτος είσαι με διαφορά από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας. Που οφείλεται η άνοδος αυτή;

Σίγουρα οφείλεται στο γεγονός ότι έχω υγεία που είναι το σημαντικότερο. Τα προηγούμενα χρόνια είχα ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς. Μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχει και ο προπονητής ο οποίος έχει βρει την κανονική μου θέση στο γήπεδο που είναι αυτή του αμυντικού χαφ το καθαρό εξάρι με αποτέλεσμα κι εγώ να μου δίνεται η δυνατότητα να δείξω τι μπορώ να κάνω.

Πόσο σημαντικό είναι για την ομάδα που στηρίζεται σε Έλληνες παίκτες, παίκτες που ματώνουν την φανέλα;

Το μόνο καλό από όλη αυτή την κατάσταση με τα οικονομικά προβλήματα στις ομάδες είναι ότι θα αγωνίζονται πολλοί Έλληνες ποδοσφαιριστές. Εμείς στον Πανιώνιο γνωρίζουμε τις όποιες δυσκολίες υπάρχουν κι εμείς είμαστε αυτοί που αποδεικνύουμε ότι όσα λεφτά και να έχεις δεν φτιάχνεις ομάδα, τα λεφτά δεν είναι το μοναδικό στοιχείο για να φτιάξεις ομάδα. Αν είσαι καλός και αγαπάς αυτό που κάνεις η δουλειά σου θα φέρει αποτέλεσμα όπως γίνεται αυτή την στιγμή στον Πανιώνιο.

Ο Πανιώνιος είναι ένας από τους συλλόγους που έχουν πληγεί από το οικονομικό θέμα, αλλά αυτό ουδόλως φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο με την ομάδα να βγάζει υγεία.  Αυτό που οφείλεται;

Πράγματι η ομάδα βγάζει υγεία γιατί όλοι εμείς είμαστε συνειδητοποιημένοι και γνωρίζουμε καλά τις όποιες δυσκολίες υπάρχουν. Από την αρχή της χρονιάς είχαμε ξεκαθαρίσει τα πράγματα και είχαμε πει ότι εμείς οι ίδιοι θα φέρουμε τα λεφτά στην ομάδα. Όλα τα παιδιά έχουν φιλοδοξίες και φαίνεται όλοι δίνουμε τον καλύτερο εαυτό.

Τέλος, ένα μήνυμα στον κόσμο που πετάει στα ουράνια;

Ελπίζουμε την Κυριακή απέναντι στον ΠΑΟΚ να έχουμε όσο κόσμο δεν είχαμε δει μέχρι στιγμής. Εύχομαι στο γήπεδο να υπάρχουν πάνω από 6000 Πανιώνιοι να το γεμίσουν ώστε όλοι μαζί να χαρούμε άλλη μία επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια