Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Γιατί να μην έχει αυτή τη πορεία;

Του Γιώργου Βασιλείου... Κυανέρυθρη... απόδραση και από τη Κομοτηνή... Τρίτη εκτός έδρας νίκη, έκτη σε 8 αγωνιστικές της Super League....

Του Γιώργου Βασιλείου...

Κυανέρυθρη... απόδραση και από τη Κομοτηνή... Τρίτη εκτός έδρας νίκη, έκτη σε 8 αγωνιστικές της Super League... Ποιος φίλος του Πανιωνίου να το περίμενε όταν άκουγε πως στον πάγκο της ομάδας του θα καθίσει ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος.

Ένας από τους πρωτεργάτες της φετινής εξαιρετικής πορείας της ομάδας της Νέας Σμύρνης. Όχι όμως ο μοναδικός. Και αυτό το γνωρίζει και ο ίδιος και δεν διστάζει να το παραδεχθεί. Όπως δεν διστάζει να παραδεχθεί ακόμα κι αν η ομάδα του δεν έχει παίξει καλά, κάτι που έκανε μιλώντας αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανθρακικό, απαντώντας στην πρώτη μου ερώτηση.

Σίγουρα στο ποδόσφαιρο χρειάζεται και η τύχη, αλλά αν δεν δουλέψεις σκληρά, τίποτα δεν σου χαρίζει κανείς. Όλοι στον φετινό Πανιώνιο έχουν βάλει το χεράκι τους για να φτάσει ο «Ιστορικός» σε αυτό το σημείο. Από τους φροντιστές, του φυσιοθεραπευτές, τους υπόλοιπους προπονητές, τους υπαλλήλους, μέχρι και ανθρώπους της διοίκησης.

Πριν την έναρξη της σύντομης συνέντευξης μου είπε, δώσε μου μισό λεπτό... «Κανένα πρόβλημα» η απάντησή μου περιμένοντας να δω τον λόγο που τον χρειαζόταν. Ήθελε να κατευθυνθεί στον πάγκο του Πανθρακικού για να δώσει συγχαρητήρια στον Σάββα Παντελίδη για την πρόθεση της ομάδας του να παίξει ποδόσφαιρο. Δεν το έκανε γιατί ο τεχνικός της Θρακιώτικης ομάδας ξεκίνησε να μιλάει στον συνάδελφο, Ευγένη Δαδαλιάρα.

Στο παιχνίδι της Κομοτηνής, κόντρα στον Πανθρακικό, ο Πανιώνιος στο πρώτο ημίχρονο έπαιξε εξαιρετικά. Ναι, σύμφωνοι βοήθησε και η αποβολή του Αθανασιάδη στο 6'. Ενός νεαρού παιδιού που το καλοκαίρι δοκιμάστηκε στο Κορωπί, αλλά δεν έπεισε και συνέχισε την καριέρα του στην ομάδα της Ροδόπης. «Είναι καλός τερματοφύλακας. Τον είχαμε δοκιμάσει και εμείς το καλοκαίρι. Βελτιώνεται συνέχεια, ήταν άτυχος στο σημερινό παιχνίδι» μου είπε ο Ελευθερόπουλος στο τέλος του αγώνα...

Τα ωραία στιγμιότυπα που χαρίζει ο τεχνικός του Πανιωνίου δεν σταματούν εδώ. Καθ' οδόν για τη συνέντευξη Τύπου, οι δύο τους συναντήθηκαν στο διάδρομο που οδηγεί στον αγωνιστικό χώρο. Μια σφικτή αγκαλιά γεμάτη νόημα και παρηγοριά αν θέλετε προς τον νεαρό τερματοφύλακα απο τον Ελευθερόπουλο.

Βγαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο, μαζί με τον συνεργάτη του Κωνσταντίνο Παναγόπουλο, πορευόμενοι προς την αίθουσα της συνέντευξης Τύπου, δύο-τρεις κάτοικοι από τις γειτονικές πολυκατοικίες του φώναξαν: «Μπράβο, Ελευθερόπουλε. Συγχαρητήρια. Έχεις φτιάξει εξαιρετική ομάδα» του φώναξαν δυνατά, με τον «Ελέ» να σηκώνει το χέρι του και να τους απαντάει: «Ευχαριστώ, να είστε καλά».

Δίπλα του πάντα ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος, τον οποίο ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος κάλεσε να ανέβει μαζί του για τη συνεντεύξη Τύπου, με τον Παναγόπουλο να αρνείται και να κάθεται σε μια γωνιά, πίσω από τις κάμερες, γεμάτος υπερηφάνεια για την πορεία των νεαρών παιδιών του Πανιωνίου.

Τελειώνοντας τη συνέντευξή Τύπου, έτυχε να συναντήσει στην πορεία του τον Σάββα Παντελίδη. Ότι δεν έκανε με το τέλος του αγώνα το έκανε εκείνη τη στιγμή. «Μπράβο σου. Καλή συνέχεια» του ευχήθηκε ο Ελευθερόπουλος με έναν θερμό εναγκαλισμό να συνοδεύει τα λόγια του.

Νομίζω ότι δεν βαρεθήκατε να διαβάζετε γι' αυτά που έγιναν στο γήπεδο της Θρακιώτικης πόλης... Το καλύτερο όμως το ζήσαμε στο τέλος της ποδοσφαιρικής βραδιάς.

Έχοντας ολοκληρώσει τις συνεντεύξεις στη μικτή ζώνη και μιλώντας με κάποιους συναδέλφους για το παιχνίδι, βλέπω να περνούν από μπροστά μου ο Χάρης και ο Αλέκος, οι φροντιστές του Πανιωνίου, κουβαλώντας μερικές από τις αποσκευές των «κυανέρυθρων».

Φεύγοντας, έπρεπε να περάσω από τα αποδυτήρια... Μετά από 2 λεπτά βλέπω μπροστά μου, κατά σειρά τον Ελευθερόπουλο, τον προπονητή τερματοφυλάκων, Βενιαμίν και τον Παναγόπουλο να κάνουν ότι έκαναν οι φροντιστές του Πανιωνίου. Να κουβαλάνε τις αποσκευές με τα ρούχα των παικτών της ομάδας της Νέας Σμύρνης και να κατευθύνονται στο πούλμαν για την αναχώρηση και την επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Δεν γίνετε αυτό που είδα να μην το γράψω... Άλλωστε, πρώτη φορά παρακολουθούσα προπονητή και συνεργάτες του να κουβαλάνε τα «άπλυτα» των παικτών τους, αλλά και των ιδίων...

Στον φετινό Πανιώνιο βλέπουμε καινούργια πράγματα. Σε όλους τους τομείς. Με τις ευχάριστες και σπάνιες εικόνες να υπερτερούν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες.

Για την εικόνα του Πανιωνίου στο Β' μέρος, ήταν σίγουρα κάτι που προβλημάτισε τον «Ελέ» και τους υπολοίπους στο τεχνικό τιμ. Οι «κυανέρυθροι» είναι νέοι και... ωραίοι όμως. Το σημαντικότερο, ωστόσο, είναι πως δείχνουν διάθεση να μάθουν και να διορθώσουν τα όποια λάθη τους. Και μια νέα ομάδα θέλει τη δική της πίστωση χρόνου. Ακόμα και αυτός ο Πανιώνιος των 18 βαθμών σε 8 παιχνίδια της Super League.

4 σχόλια

  1. ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΠΡΟ..ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΧΡΕΗ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
    Η ΕΦΟΡΙΑ ΧΕΣΤΗΚΕ ΑΝ Ο ΤΣΟΛΑΚΑΚΗΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΣΚΑΤΑ Η Ο ΚΙΝΤΗΣ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΑΠΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΧΡΕΗ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΒΕΝΤΟΥΡΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΩΡΙΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΕΝ ΑΠΑΛΛΑΣΟΝΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πέρσι έπεσε στα χέρια μου λαχειοφόρος των οπαδών του Απόλλωνα Καλαμαριάς(δώρα καλά και μαζέψανε απο όσα γράψανε στο site τους πάνω απο 5.000€),κάνανε όμιλο φίλων(λέσχη) με μηνιαία συνδρομή ώστε να βοηθάνε οικονομικά την ομάδα σε τομείς που οι ίδιοι αποφασίζουν μέσα απο τη λέσχη
    πχ βάλανε το κόστος για την έκδοση των καρτών διακρείας , τη διαφήμισή τους,πληρώσανε ΔΕΗ,πληρώσανε έξοδα της ομάδας όπως κάποια μεταφορικά κτλ κτλ
    πραγματικά το ζήλεψα...ξέρετε πόσα μέλη έχουν; 110!εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι παρόμοιο; είμαστε άχρηστοι για τέτοια πράγματα;

    μια συνέντευξη μαζί τους νομίζω χρειάζεται να μας πουν πως το οργανώσανε..αλλά εμείς ξέρουμε μόνο να λέμε τσακ βάλε λεφτά ή τι μάπα που τα κάνουν οι διοικήσεις κτλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή