Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Λαμπρόπουλος: «Το χρωστούσα στους συμπαίκτες μου…»

Ο σκόρερ του νικητήριου τέρματος του Ιστορικού στην αναμέτρηση των Ιωαννίνων με τον ΠΑΣ, Βασίλης Λαμπρόπουλος, μίλησε μετά το τέλος τη...


Ο σκόρερ του νικητήριου τέρματος του Ιστορικού στην αναμέτρηση των Ιωαννίνων με τον ΠΑΣ, Βασίλης Λαμπρόπουλος, μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης για την σπουδαία επικράτηση του Πανιωνίου.

«Το χρωστούσα στους συμπαίκτες μου γιατί στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ έχασα μεγάλη ευκαιρία τότε που θα "καθαρίζαμε" τη νίκη και καρδιοχτυπήσαμε στο τέλος. Ετσι το χρωστούσα στους συμπαίκτες μου και στον προπονητή μου να πετύχω ένα γκολ και να πάρω το αίμα μου πίσω.

Δεν κοιτάζω πως είμαι πρώτος σκόρερ της ομάδας μου. Εγώ είμαι αμυντικός και σκέφτομαι πώς να μη δέχεται γκολ η ομάδα μου σε κάθε αγώνα, να αποφεύγουμε τα λάθη και από εκεί και πέρα ό,τι καλύτερο ας έρθει. Τώρα έχω βάλει εγώ δύο γκολ, αύριο μπορεί να βάλει άλλος δύο γκολ. Πρέπει να βελτιώσουμε τα πρώτα μας 10-15 λεπτά, γιατί όπως και στο παιχνίδι στη Λειβαδιά δεχτήκαμε γκολ. χαζό γκολ βέβαια, από επιπολαιότητα. Ημασταν τυχεροί που ο Γεωργίου δε σκόραρε στο τετ α τετ, αλλά από εκεί και πέρα είχαμε την κατοχή της μπάλας, τις ευκαιρίες και δίκαια πήραμε τη νίκη.

Όταν είσαι στον αγωνιστικό χώρο δεν θυμάσαι τίποτα, κοιτάς να εμψυχώσεις τους συμπαίκτες σου και δεν σε ενδιαφέρει τι είχε  γίνει σε παιχνίδι με τη Λειβαδιά. Ο πρώτος μας στόχος είναι η παραμονή άσχετα από τους βαθμούς που έχουμε μαζέψει μέχρι τώρα, το έχουμε ξεκαθαρίσει αυτό στα αποδυτήρια.

Είμαστε νέοι παίκτες, κοιτάμε μπροστά, θέλουμε να βελτιώσουμε πράγματα, ειδικά τώρα στη διακοπή του πρωταθλήματος, ελπίζουμε στο καλύτερο και ό,τι περισσότερο ας έρθει. Αφιερώνω το γκολ στους συμπαίκτες μου, στους γονείς μου και στον προπονητή μου», είπε ο Λαμπρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια