Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Συνεχίζουμε…»

Ρεπορτάζ: Γιώργος Καρμίρης... O Ιστορικός μπορεί να ηττήθηκε από την Κέρκυρα, ωστόσο ο τρόπος με τον οποίο ήρθε αυτό το ανεπιτυχές απ...

Ρεπορτάζ: Γιώργος Καρμίρης...

O Ιστορικός μπορεί να ηττήθηκε από την Κέρκυρα, ωστόσο ο τρόπος με τον οποίο ήρθε αυτό το ανεπιτυχές αποτέλεσμα πείσμωσε ακόμη περισσότερο τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Χαρακτηριστικά, άλλωστε, είναι και τα λόγια που έλεγαν μεταξύ τους οι παίκτες μετά το τέλος της αναμέτρησης: «Δεν πρέπει να μας πάρει από κάτω. Συνεχίζουμε. Μπορεί να χάσαμε, όπως παίξαμε πολύ καλύτερα. Κρατάμε τα θετικά της εμφάνισης και προχωράμε»., ήταν κάποιες από τις ατάκες των ποδοσφαιριστών στα αποδυτήρια του γηπέδου της Νέας Σμύρνης.

Το να ξεχαστεί η ήττα και να στρέψουν το βλέμμα τους στη συνέχεια του πρωταθλήματος είναι αυτό που θέλει και ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος από τους παίκτες του.

Το «συνεχίζουμε» που είπε ο νεαρός τεχνικός  μετά το τέλος της αναμέτρησης στα… παιδιά του, τα λέει όλα.

2 σχόλια

  1. forza panionara... den mas ptoei mia htaa.. exoume kalh omada kai to deixame k xthes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ομάδα έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα. Γυρνάμε την μπάλα γύρω γύρω κι ένας Χριστιανός να κεράσει ένα γκολ δεν υπάρχει! Αυτό είναι κάτι που κάνει μπαμ από την πρώτη αγωνιστική αλλα λόγω του ότι η ομάδα κέρδιζε όλα τα κάλυπταν οι 3 βαθμοί της νίκης. Τώρα που τέλειωσαν τα πανηγύρια είναι καιρός ν' ασχοληθούμε λίγο σοβαρά μ' αυτό το θέμα γιατί πλησιάζει ο Γενάρης.

    Υ.Γ. Και Βουδιστής να είναι δεν τρέχει τίποτα αρκεί να το σκαλώνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή