Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σπουδαίο «διπλό» με ψυχή Πάνθηρα!

Με σκόρερ τον Αραβίδη και πρωταγωνιστές όλους τους παίκτες, ο Ιστορικός πέρασε νικηφόρα από την Κομοτηνή επικρατώντας του Πανθρακικού ...



Με σκόρερ τον Αραβίδη και πρωταγωνιστές όλους τους παίκτες, ο Ιστορικός πέρασε νικηφόρα από την Κομοτηνή επικρατώντας του Πανθρακικού με 2-1.

Η ομάδα ήταν ανώτερη σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και δίκαια έφτασε στο «τρίποντο», με… δις δκόρερ τον Χρήστο Αραβίδης(18’, 87’).

Το... τρένο του "Ιστορικού" συνεχίζει και δεν σταματάει πουθενά, καθώς με ακόμα ένα διπλό τη φετινή σεζόν, παραμένει στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα!

Ο Πανιώνιος μπήκε δυνατά από την αρχή, θέλοντας να πετύχει ένα γρήγορο γκολ. Στο 6’ ο Πανθρακικός έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Αθανασιάδη, για μαρκάρισμα στον Κολοβό.

Στο 18’, ο Ιστορικός εκμεταλλεύτηκε το υπέρ του αριθμητικό πλεονέκτημα, με τον Αραβίδη με πλασέ από κοντά να ανοίγει το σκορ.

Στο δεύτερο μέρος και πάλι η ομάδα μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, όμως ο Πανθρακικός κατάφερε να ισοφαρίσει με γκολ του Μουνάφο στο 58’!

Η συνέχεια όμως βρήκε τον Πανιώνιο να απειλεί και τελικά μπόρεσε να πετύχει το τέρμα της νίκης στο 87’ και πάλι με τον Αραβίδη, ο οποίος με πλασέ έγραψε το τελικό 2-1, στέλνοντας τους Πάνθηρες που βρέθηκαν στην Κομοτηνή, αλλά και γενικότερα όλους τους Πανιώνιους στα… ουράνια!

Πανθρακικός (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Σκλιοπίδης, Σερφά, Σαρακατσάνος, Χρήστου, Λαδάκης (76’ Μακρυδημήτρης), Μουνάφο, Μπαϊκαρά, Βαϊρουά (46’ Κυβελίδης), Λουσέρο (8’ Αντίλοβιτς), Παπαδόπουλος

Πανιώνιος (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Περιστερίδης, Σπυρόπουλος, Κούρος, Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Ρόβας (76’ Ρόκας), Σάμαρης (67’ Διαμαντάκος), Γουνδουλάκης, Κολοβός (89' Ανδράλας), Αραβίδης, Οκόγε

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης 

3 σχόλια

  1. Μπράβο παιδιά & εσείς ηρωικοί φίλοι του Ιστορικού που φτάσατε μέχρι την Κομοτηνή να τον ενθαρρύνετε! Παρά τις κάποιες κακές επιλογές κατά διαστήματα στο 2ο ημίχρονο (λάθη στο κέντρο & την άμυνα), ο στόχος επετεύχθη & αυτό είναι που μετράει τελικά! Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να βλέπουμε λίγο μπάλα και να λεμε την αλήθεια. Η ομάδα ξέχασε να κατέβει για ενα τέταρτο στο β ημίχρονο στο γήπεδο με αποτέλεσμα ο Πανθρακικός με παίκτη λιγότερο να μας έχει κλείσει στην περιοχή μας. Σε εκείνο το διάστημα υποτιμήσαμε τον αντίπαλο, είμασταν νωθροί και χωρις δύναμη στις διεκδικήσεις. Έπρεπε να φάμε γκολ για να ανεβάσουμε ταχύτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ..σιγα σιγα ολο και πιο σιγουροι για καλυτερο μελλον σε αγωνιστικο επιπεδο!μεγαλη νικη αν και τα χρειαστηκαμε λιγο αφου δεν το τελειωσαμε νωρις!με τα φιρμανια που σκανε να δουμε τι θα γινει....!καλο 2 και στο μπασκετ!σιγα σιγα να δεσουμε κι εκει!-χιος-

    ΑπάντησηΔιαγραφή