Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Εμπρός Ιστορικέ…

Με στόχο να πετύχει την έκτη του νίκη σε εφτά παιχνίδια θα παραταχθεί ο Πανιώνιος στην σημερινή (20/10) αναμέτρηση με την Κέρκυρα στη Νέ...


Με στόχο να πετύχει την έκτη του νίκη σε εφτά παιχνίδια θα παραταχθεί ο Πανιώνιος στην σημερινή (20/10) αναμέτρηση με την Κέρκυρα στη Νέα Σμύρνη.

Ο τεχνικός της ομάδας Δημήτρης Ελευθερόπουλος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, αφού εκτός μάχης έχει τεθεί μόνο ο ανέτοιμος Κουλουχέρης.

Όσον αφορά τους έντεκα που αναμένεται να ξεκινήσει ο νεαρός προπονητής, αυτοί είναι οι: Περιστερίδης, Κούρος, Σπυρόπουλος, Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Ρόβας, Μενδρινός, Κολοβός, Γουνδουλάκης, Αραβίδης και Καμπάνταης.

Η αποστολή του Ιστορικού: Περιστερίδης, Γιαννακόπουλος, Σπυρόπουλος, Κούρντι, Κούρος, Αυλωνίτης, Ανδράλας, Λαμπρόπουλος, Ρόβας, Ρόκας, Σάμαρης, Μενδρινός, Γουνδουλάκης, Ντούνης, Κολοβός, Οκόγιε, Αραβίδης, Καμπάνταης, Διαμαντάκος.

Κέρκυρα

Το πρωτάθλημα για την Κέρκυρα δεν ξεκίνησε και με τον καλύτεροτρόπο, καθώς τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές μετρούσε ισάριθμες ήττες. Ωστόσο, η εντός έδρας νίκη επί του ΟΦΗ, αλλά και η ισοπαλία με την ΑΕΚ στο Ο.Α.Κ.Α, έδωσαν άλλο αέρα στους παίκτες. Ο Άκης Μάντζιος βλέπει σιγά- σιγά την ομάδα του να βελτιώνεται και να αρχίζει να αποκτά ρυθμό στο παιχνίδι της.

Η αποστολή της Κέρκυρας: Αναστασόπουλος, Στρατηλάτης, Έντερ, Βενέτης, Ζουμπουλάκης, Κοντοδήμος, Γκούμας, Ηλιάδης, Σταμογιάννος, Κρητικός, Μπουκουβάλας, Τσουμάνης, Καραλής, Βασιλόγιαννης, Μπάρκογλου, Λεόν, Αγρίτης, Τσοκάνης, Διαμαντόπουλος.

panionianea.gr

1 σχόλιο