Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Άνετη επικράτηση για τον Ιστορικό!

Πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση και έχοντας τον έλεγχο του αγώνα από την αρχή ως το τέλος, ο Πανιώνιος διπλασίασε τις νίκες του στη φετιν...


Πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση και έχοντας τον έλεγχο του αγώνα από την αρχή ως το τέλος, ο Πανιώνιος διπλασίασε τις νίκες του στη φετινή Α1, μπαίνοντας με το δεξί στη Νέα Σμύρνη με το 79-65 επί του Περιστερίου.

Το Περιστέρι μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη, φτάνοντας σε νταμπλ σκορ (4-8) στο πρώτο τετράλεπτο όμως κάπου εκεί ο Ιστορικός άρχισε να «ξυπνάει» και χάρη σε δύο τρίποντα από τους Αθηναίου και Γιάνκοβιτς, μετά το αρχικό 2-0 πέρασε και πάλι μπροστά με το 10-8 στα μισά της πρώτης περιόδου. Με τον Παππά να ανεβάζει και εκείνος «στροφές», οι «κυανέρυθροι» πήγαν και στο +7 για να κλείσουν τελικά το πρώτο δεκάλεπτο με το 22-17.

Στη δεύτερη περίοδο ανεβάζοντας και άλλο την απόδοσή του, ο Πανιώνιος ελέγχοντας πια το παιχνίδι δεν άργησε να πάει και σε διψήφια διαφορά με το 31-20 στο 15ο λεπτό. Στη συνέχεια, η διαφορά έφτασε και το +14 ενώ παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Περιστερίου για να μειώσει, το ημίχρονο βρήκε τον Πανιώνιο να προηγείται με 44-33.

Με την επιστροφή από τα αποδυτήρια, αν και το Περιστέρι πάλεψε για την ανατροπή το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στους 5(46-41). Οι «κυνέρυθροι» έχοντας τον έλεγχο του αγώνα και του σκορ διατήρησαν τα ηνία και στην τρίτη περίοδο και έτσι το τριαντάλεπτο ολοκληρώθηκε με το 60-51.

Στην τελευταία περίοδο, ο Πανιώνιος πάτησε «γκάζι» και κρατώντας σταθερά τη διαφορά κοντά στους 15 πόντους, δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει στην πρώτη του φετινή νίκη στη Νέα Σμύρνη, επικρατώντας του Περιστερίου με 79-65.

*Καυτή ατμόσφαιρα από τους περίπου 1.500 φίλους του Ιστορικού, που βρέθηκαν στο κλειστό της Αρτάκης. 

Τα δεκάλεπτα: 22-17, 44-33, 60-51, 79-65

Πανιώνιος (Σκουρτόπουλος): Μπόγρης 13, Πέιν 2, Αθηναίου 13, Γκιμπς 11, Αθανασούλας, Μπατής 4, Γιάνκοβιτς 15, Παππάς 12, Ντραγκίσεβιτς, Μπούκερ 4.

Περιστέρι (Κουστένης): Παπαντωνίου 12, Κομποδιέτας 10, Θορν 5, Κανονίδης 8, Τζόουνς, Μάντζαρης 5, Ψαρόπουλος 6, Πέτρουλας 17, Μελισσαράτος 2.


Δεν υπάρχουν σχόλια