Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αραβίδης:«Στόχος η γρήγορη παραμονή»

Παρά το γεγονός ότι ο Πανιώνιος συνεχίζει με επιτυχίες την εξαιρετική πορεία του στο πρωτάθλημα, ωστόσο άπαντες στον Ιστορικό κρατ...


Παρά το γεγονός ότι ο Πανιώνιος συνεχίζει με επιτυχίες την εξαιρετική πορεία του στο πρωτάθλημα, ωστόσο άπαντες στον Ιστορικό κρατούν χαμηλούς τόνους, σύμφωνα με τον Χρήστο Αραβίδη.

Ο σκόρερ και των δύο τερμάτων στο σημερινό ματς με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή ξεκαθάρισε, πως στόχος του Πανιωνίου είναι η γρήγορη παραμονή.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Αρχικά, είπε:

 «Νομίζω πως ξεκινήσαμε με πολύ καλά διαστήματα. Μας βοήθησε πολύ και η αποβολή του τερματοφύλακα. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε καλό παιχνίδι, βγάλαμε και άλλες φάσεις, εκτόςαπο το γκολ που πετύχαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο νομίζω ότι δεν είχαμε την εικόνα που θα θέλαμε, ειδικά στο τακτικό κομμάτι, αλλά από εκεί και πέρα δείξαμε στοιχεία της ομάδας  που θέλουμε να έχουμε φέτος,  παρότι που δεχτήκαμε το γκολ, δεν αγχωθήκαμε, δημιουργήσαμε κι άλλες φάσεις. Προσπαθήσαμε να παίξουμε το παιχνίδι που  έχουμε μάθει. Ευτυχήσαμε να πετύχουμε και ένα δεύτερο γκολ, φτάνοντας σε ένα πολύ σπουδαίο ‘διπλό’».

-Που οφείλεται η αλλαγή εικόνας στο δεύτερο ημίχρονο;

«Νομίζω ότι θα μπορούσαμε και μόνοι μας να παίξουμε καλύτερα. Κάναμε και κάποια λάθη τακτικά, στα οποία δώσαμε την δυνατότητα στον αντίπαλο μας να κάνει την ισοφάριση. Από εκεί και πέρα, το ότι αντιδράσαμε γρήγορα, ήταν καλό σημάδι».

-Δύο λόγια για τα τέρματα που πέτυχες...

«Πάντα χαίρομαι να βοηθάω την ομάδα, είτε σκοράρω είτε όχι. Σήμερα ευτύχησα να βάλω και τα δύο γκολ, τα οποία μας έδωσαν τρεις πολύτιμους βαθμούς για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος».

-Αλλάζουν οι στόχοι του Πανιωνίου, σύμφωνα και με την πορεία της ομάδας;

«Νομίζω ότι αλλάζει κάτι παιχνίδι με το παιχνίδι. Όσο εμείς δείχνουμε εικόνα νικήτη, όλοι Εμείς παραμένουμε προσγειωμένοι και παραμένουμε στον αρχικό μας στόχο που είναι μία γρήγορη παραμονή».

-Που τα αφιερώνεις τα γκολ;


«Το αφιερώνω στον άνθρωπο μου και στην ομάδα που είμαστε τόσο καιρό μαζί και προσπαθούμε για όλα αυτά».

Ρεπορτάζ: Αγγελική Κουρεμένου

Δεν υπάρχουν σχόλια