Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Το χειροκρότημα η καλύτερη επιβράβευση!

Γράφει ο Γιώργος Καρμίρης... Ο Ιστορικός μπορεί να μην τα κατάφερε στην αναμέτρηση με την Κέρκυρα, ωστόσο μόνο απογοητευμένος δεν ...

Γράφει ο Γιώργος Καρμίρης...

Ο Ιστορικός μπορεί να μην τα κατάφερε στην αναμέτρηση με την Κέρκυρα, ωστόσο μόνο απογοητευμένος δεν είμαι από την εικόνα της ομάδας. Οι παίκτες του Δημήτρη Ελευθερόπουλου προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο και να επιτεθούν με ορθολογικό τρόπο.

Δυστυχώς, όμως, βρήκαν απέναντι τους μία ομάδα, η οποία κατέβηκε στη Νέα Σμύρνη με μοναδικό στόχο να καταστρέψει το παιχνίδι, προσπαθώντας παράλληλα στις αντεπιθέσεις να χτυπήσουν.

Ο Πανιώνιος παρά τις δύσκολες συνθήκες που βρήκε από τον αντίπαλο, δεν έσπευσε να παίξει με… γιόμες, αντιθέτως έβαλε κάτω την μπάλα, θέλοντας να «ξεκλειδώσει» την άμυνα των Φαιάκων με επιθέσεις τόσο από τα άκρα όσο και από τον άξονα.

Τελικά δεν μας βγήκε. Δεν πειράζει. Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε όλοι από το εν λόγω ματς, είναι το αγωνιστικό πάθος των παικτών της ομάδας ως το τέλος του 90λεπτου, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν το παιχνίδι. 

Ο κόσμος του Ιστορικού είδε τα παραπάνω στοιχεία και το χειροκρότημα στο τέλος της αναμέτρησης ήταν η καλύτερη επιβράβευση για τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου!

Όπως και να έχει ο αγώνας με την Κέρκυρα αποτελεί πλέον παρελθόν και η Σαββατιάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανθρακικό βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Ένα παιχνίδι κόντρα σε μία ομάδα που είναι ή του ύψους ή του βάθους! Πάντως, σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί φόβητρο και αν μη τι άλλο ο Πανιώνιος αν είναι αυτός που μπορεί και πρέπει να είναι, τότε θα φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από την Κομοτηνή!

Δεν υπάρχουν σχόλια