Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κάντο όπως… με τη Βέροια!

Του Γιώργου Καρμίρη  Ο Ιστορικός την Κυριακή (7/10) αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΠΑΣ Γιάννινα και ευχή όλων είναι να φύγει από την πό...

Του Γιώργου Καρμίρη 

Ο Ιστορικός την Κυριακή (7/10) αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΠΑΣ Γιάννινα και ευχή όλων είναι να φύγει από την πόλη της Ηπείρου με τους τρεις βαθμούς!

Οι παίκτες του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, μετά την σημαντική νίκη επί της Αεκ, πρέπει να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις (και αποτελέσματα) και στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Δύο αναμετρήσεις έχει δώσει μακριά από το… σπίτι του έως τώρα το συγκρότημα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, με τις εντυπώσεις να είναι άκρως διαφορετικές.

Το πρώτο ματς ήταν με την Βέροια, όπου είδαμε έναν Πανιώνιο πολύ καλό, με σωστό πλάνο στο παιχνίδι του και σωστές επιλογές. Αποτέλεσμα: 0-1 για τον Ιστορικό!

Δεύτερος αγώνας στην Λιβαδειά, με τον τοπικό Λεβαδειακό. Αποτέλεσμα: 3-0 για τους γηπεδούχους. Κάκιστος Πανιώνιος, μπήκε φοβισμένα στο παιχνίδι, δεχόμενος τρία τέρματα στα πρώτα 17 λεπτά.

Το εν λόγω ματς άπαντες στον Ιστορικό θέλουν να το ξεχάσουν, ευελπιστώντας πως ανάλογη εμφάνιση δεν θα ξαναυπάρξει. Αντίθετα, η αναμέτρηση της Βέροιας πρέπει να γίνει… οδηγός για τον ερχόμενο αγώνα των Ιωαννίνων.

Ο Ιστορικός χρειάζεται ηρεμία στο παιχνίδι του, να κερδίσει την μάχη της μεσαίας γραμμής και αμυντικά δεν πρέπει να υπάρξει πανικός, σε περίπτωση που η ομάδα δεχτεί πίεση.

Αν τα παραπάνω γίνουν, τότε επιθετικά θεωρώ πως αργά ή γρήγορα το γκολ θα έρθει. Η ομάδα έχει δείξει πως ξέρει να δουλεύει σωστά το κομμάτι των αντεπιθέσεων και αν υπάρξει σοβαρότητα στην τελική προσπάθεια, το αποτέλεσμα θα έρθει.

Με λίγα λόγια, κάντο Ιστορικέ όπως με την Βέροια!

1 σχόλιο

  1. Να επιστρεψει στην θεση του ο Κ.Τσακιρης και να οδηγησει τον Πανιωνιο μας ξανα ψηλα μαζι με την υπαρχον διοικηση...ολοι μαζι για το καλο του συλλογου.. Θεληση και αγαπη υπαρχει απο ολους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή