Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Το πήρε με τη… μαγκιά του!

Γράφει η Αγγελική Κουρεμένου... Συνεχίζει την εξαιρετική του πορεία στο πρωτάθλημα της Α1 ο Ιστορικός! Αυτή τη φορά ο μπασκετικός Π...

Γράφει η Αγγελική Κουρεμένου...

Συνεχίζει την εξαιρετική του πορεία στο πρωτάθλημα της Α1 ο Ιστορικός!

Αυτή τη φορά ο μπασκετικός Πανιώνιος έκανε το «τρία στα τρία»  -αν και δυσκολεύτηκε λιγάκι-  στην Καβάλα, επικρατώντας  με 87-84.

Κάτι που μας... μαρτυρά πως η ομάδα  μπορεί να ανταπεξέλθει σε δύσκολες έδρες, όπως αυτή της πόλης της Μακεδονίας, αλλά και του ΚΑΟΔ όπου πέρασε την πρώτη αγωνιστική!

Ο  Ιστορικός απαρτίζεται κυρίως από νεαρά παιδιά την φετινή αγωνιστική περίοδο και με τέτοιες επικρατήσεις η ομάδα εκτός από τα βαθμολογικά οφέλη χτίζει και… χαρακτήρα!

Δεν θα ήθελα να σταθώ στο αγωνιστικό κομμάτι και στην εικόνα που παρουσίασαν οι παίκτες στα δύο πρώτα δεκάλεπτα! Θα μείνω όμως στη… μαγκιά που έδειξαν και στο ότι στο τρίτο δεκάλεπτο δεν παράτησαν το ματς, αλλά αντιθέτως πίστεψαν στις δυνατότητες τους και εν τέλει πήραν στο τέλος μία ακόμη πολύτιμη νίκη…

Κύριος δημιουργός αυτού του «διπλού» ο… Νίκος Παππάς! Ο νεαρός πόιντ γκαρντ του Ιστορικού, ήταν αυτός που με την εξαιρετική του εμφάνιση συνείσφερε τα μέγιστα για το τελικό 87-84!

Εννοείται ότι  τα συγχαρητήρια μας πάνε σε όλη την ομάδα και δεν χρειάζεται καν να αναφέρουμε πως το ερχόμενο Σάββατο στο ματς με τον Κολοσσό το Αρτάκης πρέπει να είναι κατάμεστο! 

1 σχόλιο