Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δεν πάει Κομοτηνή ο Καμπάνταης

Ο Λεωνίδας Καμπάνταης δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανθρακικό. Ο έμπειρος επιθετικός έ...

Ο Λεωνίδας Καμπάνταης δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανθρακικό.

Ο έμπειρος επιθετικός έχει υποστεί θλάση α' βαθμού στους προσαγωγούς, με τον γιατρό του συλλόγου, Χρήστο Δάρα, πάντως, να εκφράζει την βεβαιότητα του ότι με τον ΠΑΟΚ θα είναι διαθέσιμος.

Έτσι, ο Δημήτρης Διαμαντάκος είναι αυτός που θα πάρει την θέση του Καμπάνταη στην κορυφή της επίθεσης στο ματς με τον Πανθρακικό, ενώ στην ενδεκάδα του Ιστορικού αναμένεται να επιστρέψει και ο Φανούρης Γουνδουλάκης. Επικρατέστερος για να μείνει στον πάγκο είναι ο Ανδρέας Σάμαρης.

4 σχόλια

  1. xaxa τον φαγατε τον ανθρωπο με αυτα που λεγατε στο panionianearadio .... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν ο Διαμαντάκος και σ' αυτό το ματς εξακολουθήσει να είναι αδιάφορος όπως στα προηγούμενα που έχει παίξει να περιμένει ότι πλησιάζει ο καιρός που θα φάει το κράξιμο του! Ταλέντο - ταλέντο αλλά ταλέντο δεν βλέπουμε... Να μας κράζουν οι βαζελότουρκοι για πάρτη του κι αυτός "χαλαρά να περνάει ο καιρός"... Η υπομονή αλλά και η ανοχή έχουν και όρια... 8η αγωνιστική!
    PANTHERS KALLITHEA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και να φανταστεις οτι στις ακαδημιες μπορει να εχουμε παιχτες 1.000.000 φορες καλυτερους απο διαμαντακο και καμπανταη

    ΑπάντησηΔιαγραφή