Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κοιμήθηκε ο… Θεός!

Σε ένα παιχνίδι που ο Ιστορικός έπαιζε… μονότερμα την Κέρκυρα και είχε τις ευκαιρίες να πάρει εύκολη νίκη, τελικά οι φιλοξενούμενοι ήταν...


Σε ένα παιχνίδι που ο Ιστορικός έπαιζε… μονότερμα την Κέρκυρα και είχε τις ευκαιρίες να πάρει εύκολη νίκη, τελικά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί πού πήραν το "τρίποντο" στην μοναδική τους αξιόλογη επίσκεψη στην περιοχή του Περιστερίδη!

Το παιχνίδι

Στο πρώτο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με… άκρα αμυντικούς προσανατολισμούς στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που έκανε δύσκολο το «έργο» των ποδοσφαιριστών του Ιστορικού.

Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε για τον Πανιώνιο στο 7’, όταν ο Μενδρινός εκτέλεσε μακρινό φάουλ , με τον Αναστασόπουλο να διώχνει με δυσκολία σε κόρνερ.

Εν συνεχεία, δημιουργήθηκαν αρκετές φάσεις από τους γηπεδούχους, χωρίς ωστόσο να έρχεται το γκολ.

Πάντως, ο Πανιώνιος ήταν πολύ ανώτερος από την Κέρκυρα, όμως το αμυντικό «τοίχος» που έφτιαξαν οι γηπεδούχοι δεν του επέτρεψαν και την επίτευξη κάποιου τέρματος.

Στο 37’ ένα πολύ ωραίο σουτ του Σάμαρη , «ανάγκασε» τον τερματοφύλακα των «Φαιάκων» να διώξει σε κόρνερ την μπάλα.

Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο 45λεπτο ο Ιστορικός μπήκε πολύ δυνατά, έχοντας την απόλυτη κατοχή της μπάλας. Μάλιστα δημιούργησε από νωρίς ευκαιρίες για να σημειώσει κάποιο τέρμα, με κύριους εκφραστές τους Μενδρινό, Σάμαρη και Κολοβό.

Η Κέρκυρα, όμως με την μαζική της άμυνα κατάφερε να ανταπεξέλθει, κρατώντας ανέπαφη την εστία της.

Τελικά, δυστυχώς για ακόμη μία φορά ίσχυσε ο νόμος του ποδοσφαίρου.  Στο 71’ οι φιλοξενούμενοι βρήκαν χώρο και με πλασέ του Καραλή ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ.

Να σημειωθεί, πως αυτή ήταν μία από τις ελάχιστες φορές που μπόρεσε η Κέρκυρα να πατήσει την αντίπαλη περιοχή.

Στα επόμενα λεπτά ο Πανιώνιος προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, όμως η επιπολαιότητα στην τελική προσπάθεια δεν του επέτρεψε να φέρει το ματς στα ίσια.

Έτσι, το τέλος βρήκε την Κέρκυρα τυπικά νικήτρια και τον κόσμο του Ιστορικού να αποθεώνει την ομάδα!

Οι ενδεκάδες:

Πανιώνιος: Περιστερίδης, Σπυρόπουλος, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Ρόβας, Σάμαρης, Μενδρινός, Αραβίδης, Κολοβός, Καμπάνταης

Κέρκυρα: Αναστασόπουλος , Βενέτης, Μπουκουβάλας, Καραλής, Ηλιάδης, Μπάρκογλου, Τσουμάνης, Φερνάντεζ, Κοντοδήμος, Βασιλογιάννης, Ζουμπουλάκης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!

Θυμηθείτε πατώντας ΕΔΩ την εξέλιξη του παιχνιδιού, όπως σας την μετέφερε λεπτό προς λεπτό τo panionianea.gr

Ρεπορτάζ: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. Λάθος τίτλος. Μάλλον ο Μητσάρας κοιμήθηκε κι όχι ο Θεός. Πάντως αν ψάχνει την ταυτότητά του, ας του πει κάποιος να πάει κατά Κέρκυρα μεριά να του την επιστρέψει ο Άκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή