Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η καλύτερη απάντηση στις... μουρμούρες!

Mε το... δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο μπασκετικός Πανιώνιος, επικρατώντας του ΚΑΟΔ με 64-62. Ένα αποτέλεσμα που σε κάπο...

Mε το... δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο μπασκετικός Πανιώνιος, επικρατώντας του ΚΑΟΔ με 64-62. Ένα αποτέλεσμα που σε κάποιους προκάλεσε και... εντύπωση, επειδή η εικόνα που είχε παρουσιάσει η ομάδα στα φιλικά δεν ήταν και η καλύτερη!

Ένας λόγος, που πριν καλά-καλά αρχίσουν τα επίσημα παιχνίδια, ξεκίνησε η... μουρμούρα!

Ωστόσο, οι παίκτες του Σκουρτόπουλου τους απάντησαν και… επίσημα! Το ματς δεν ήταν εύκολο, η ομάδα όμως από την δεύτερη περίοδο πήρε... μπρος και -έστω- και στο καλάθι κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα και να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.

Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε ΟΛΟΙ οι ΠΑΝΙΏΝΙΟΙ όμως είναι ότι πρέπει να βρισκόμαστε στο πλευρό της αγαπημένης μας ομάδας και στα καλά και στα… δύσκολα!

Αυτό δεν πρέπει να βαρεθούμε να το λέμε ποτέ! Στην προκειμένη περίπτωση, μάλιστα, δύσκολα δεν υπήρξαν, απλά κάποιες ήττες σε φιλικά παιχνίδια έφεραν την καταστροφή!

Μπράβο, στα Πανθήρια που για ακόμη μια φορά έδειξαν την αγάπη τους για τον Ιστορικό και βρέθηκαν στην Δράμα για αποτελέσουν τον 6ο παίκτη της ομάδας και να στηρίξουν τους παίκτες, όπως αυτοί ξέρουν καλά!

Για το "2 στα 2"

Επόμενος σταθμός για τον Πανιώνιο, το κλειστό Αρτάκης, όπου θα υποδεχθεί την ερχόμενη Κυριακή (21/10) το Περιστέρι. Στόχος να.... διπλασιάσει τις νίκες! Δεν πρέπει να λειπει κανείς!

ΟΛΟΙ να γίνουμε ο 6ος παίκτης και να "σπρώξουμε" την αγαπημένη μας ομάδα σε ακόμη μία νίκη!

Panther Girl

2 σχόλια

  1. Πολύ σπουδαία νίκη σε μια πολύ αφιλόξενη έδρα! Μπράβο στην ομάδα μας, μπράβο και στους Πάνθηρες που ακολούθησαν την Πανιωνάρα σε μια από τις πιο μακρινές εκδρομές στην Ελλάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η μουρμούρα είναι ίδιον της φύσης μας & ιδίως της Πανιώνιας φύσης! Kατά μία άποψη δείχνει τον καημό που έχουμε με τον Ιστορικό! Καλό είναι όμως ν' αποφεύγεται αφού μία ομάδα αποδεικνύει την όποια δυναμική της στο βάθος του χρόνου. Και η ομάδα μπάσκετ δεν είναι ακόμη έτοιμη! Πάντως παρατήρησα ότι ο υπ' ατμόν Γκίμπς σημείωσε 11 πόντους! Ο μικρός ξέρει μπάσκετ, όμως δεν έχει ακόμη προσαρμοστεί! Αν κάνει μερικά καλά παιχνίδια, βάλει κάποια καλάθια, στηριχτεί από τους προπονητές & τους φιλάθλους μπορεί & ν’ αποτελέσει την έκπληξη. Άλλωστε αυτοί οι πιτσιρικάδες, που περνούν τον ατλαντικό, έχουν σχεδόν πάντα, πρόβλημα προσαρμογής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή