Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Σημαντικό για τα παιδιά να παίρνουν τέτοιες νίκες»

Για την σημαντικότητα της εκτός έδρας νίκης επί του ΠΑΣ μίλησε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στην συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος της αναμέτ...


Για την σημαντικότητα της εκτός έδρας νίκης επί του ΠΑΣ μίλησε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στην συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος της αναμέτρησης.

«Δημιουργούμε καινούργια ομάδα και κάνουμε συνεχώς βήματα προς τα εμπρός. Έπρεπε να βρούμε το σθένος να ανατρέψουμε το εις βάρος μας σκορ. Είναι σημαντικό για τα παιδιά να παίρνουν τέτοιες νίκες. Έγινε όμορφο παιχνίδι. Δεν σχολιάζω αποφάσεις διαιτητών. Η δυσκολότερη στιγμή του παιχνιδιού ήταν η χαμένη ευκαιρία από τον Γεωργίου. Εκτιμώ πολύ τον Χριστοβασίλη και ο μόνος λόγος που είχα αποχωρίσει ήταν ένα πρόβλημα στην μέση. Ο ΠΑΣ θα σωθεί εύκολα», ήταν τα λόγια του «Ελέ».

Νωρίτερα ο προπονητής του Ιστορικού είπε στην κάμερα της Νοva:
«Κάθε μέρα τα παιδιά προσπαθούν να δείξουν κάτι διαφορετικό. Στόχος μας είναι να είμαστε μία ομάδα που θα διεκδικεί τη νίκη σε κάθε ματς.

Στο ματς με την ΑΕΚ δείξαμε χαρακτήρα, καθώς προερχόμασταν από μία άσχημη εμφάνιση απέναντι στον Λεβαδειακό. Σήμερα αγωνιστήκαμε σε μία δύσκολη έδρα και παίξαμε αρκετά καλά.

Ο πήχης πάντως παραμένει χαμηλά, είμαστε ταπεινοί και συνεχίζουμε να είμαστε έτσι. Είμαστε ευχαριστημένοι για όλη τη δουλειά που έχουμε κάνει μέχρι στιγμής».

Δεν υπάρχουν σχόλια