Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Άρχισε την κλάψα ο… Γιαννάκης!

Τελικά μία ήττα από τον Ιστορικό είναι ικανή να φέρει την καταστροφή στην Αεκ. Μετά τον διωγμό του Βλάχου, την παραίτηση του Μαύρου ...


Τελικά μία ήττα από τον Ιστορικό είναι ικανή να φέρει την καταστροφή στην Αεκ.

Μετά τον διωγμό του Βλάχου, την παραίτηση του Μαύρου και το γενικότερο… ξεκατίνιασμα που επικρατεί στους «κιτρινόμαυρους» ήρθε και το… κερασάκι στην τούρτα!

Σε τι αναφερόμαστε; Μα φυσικά στα όσα είπε ο… αγαπημένος μας Γιαννάκης Κοντοές.

Ο Γιαννάκης, ο οποίος έφυγε από τον Ιστορικό για να… ζήσει μεγάλες στιγμές με το συγκρότημα της Νέας Φιλαδέλφειας, φαίνεται πως «πόνεσε» αρκετά από την ήττα της ομάδας του από τον Πανιώνιο.

Γιατί το λέμε αυτό; Επειδή διαβάζω πως σήμερα (1/10), δύο μέρες μετά την νίκη του Ιστορικού επί της κούλας, ο Κοντοές πήγε και τα… έψαλλε στην διοίκηση της Αεκ.

Είπε, λέει, στους ανθρώπους των «κιτρινόμαυρων», ότι το Καλοκαίρι θα μπορούσε να είχε φύγει, κάτι που δεν έκανε όμως επειδή πίστεψε στο πλάνο του συλλόγου, ενώ συνέχισε λέγοντας πως δεν μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τους οπαδούς της ομάδας του.

Καλά ρε Γιαννάκη, τόσο καιρό δεν μπορούσες να τα πεις αυτά; Δηλαδή, πριν το ματς με τον Ιστορικό τα πράγματα στην Αεκ ήταν τέλεια;

Και επανέρχομαι στην πρώτη πρόταση του κειμένου. Τελικά ναι, μία ήττα από τον Ιστορικό είναι ικανή να φέρει την καταστροφή στην Αεκ.

Γιαννάκη και… εις κατώτερα!

Ο Κυανέρυθρος

7 σχόλια

  1. π....αρα κοντοε π...αρα κοντοε πανιωναρα δεν εισουν ποτε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. OEOEOEOE ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΣΟΥΝ ΠΟΤΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιαννάκη λεφτά για ταξί έχεις ;;; χαχαχααχ! Αμπαλε που νομιζες οτι εγινες και παικταράς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. απο τη μία είναι πίκρα μεγάλη αυτό το παιδί που όλοι θεωρήσαμε ότι είναι "δικό" μας να πάει τελικά στην άεκ αλλά απο την άλλη δεν αξίζει να ασχολούμαστε τόσο μαζί του. Είναι λίγος ο γιαννάκης και εμείς τον κάναμε "πολύ" με την αγάπη που του δώσαμε.Ας μάθει ότι οι Πανιώνιοι έχουν κατάρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σιγά να μην λυπηθούμε τον αχάριστο! Που πριν παίξει στον Πανιώνιο η μάνα του τον κοίταζε 2 φορές για να σιγουρευτεί ότι είναι αυτός... Πήγε στα χανούμια για να κάνει λεφτά... Αν υπάρχει θεός;; Καλά να πάθει o αχάριστος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αυτός είναι η έννοια του αχάριστου!αντί να μείνει εδώ να γίνει σημαία αποφάσισε να πάει στο άεκ που όταν τον πετάξουν γιατί θα γίνει κάποια στιγμή θα καταλάβει τι μακακία έκανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ASE MAS RE KONTOE SE KANAMAI PAIXTH AΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ.... ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΕΖΑΙΣ ΚΑΙ ΠΑΝΙΟΝΙΟΣ...ΚΑΤΣΕ ΣΤΟ ΑΕΚΑΚΙ...ΚΑΙ ΑΣΤΙΣ ΚΑΛΑΨΕΣ...ΑΞΙΟΣ ΤΙΣ ΜΗΡΑ ΣΟΥ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή