Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ρόκας: «Κομβικό παιχνίδι…»

Κρίσιμο και κομβικό χαρακτήρισε το παιχνίδι με την Κέρκυρα ο Στάθης Ρόκας. Ο έμπειρος μέσος του Πανιωνίου μίλησε στη Nova και αναφέρθ...

Κρίσιμο και κομβικό χαρακτήρισε το παιχνίδι με την Κέρκυρα ο Στάθης Ρόκας.

Ο έμπειρος μέσος του Πανιωνίου μίλησε στη Nova και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Αρχικά τόνισε για το ιδανικό ξεκίνημα της ομάδας:  «Είναι ένα ονειρικό ξεκίνημα για την ομάδα. Τώρα έρχεται δύσκολο παιχνίδι με την Κέρκυρα. Είναι ένα κρίσιμο και κομβικό παιχνίδι για εμάς, για να αποδείξουμε πως ότι έχουμε κάνει δεν είναι τυχαίο. Θα μπούμε στο γήπεδο να δείξουμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα».

Για την επιστροφή του Μάντζιου, είπε: «Λίγο περίεργο το συναίσθημα, γιατί και ο κ. Μάντζιος πέρασε πολλά χρόνια στην ομάδα. Για ενενήντα λεπτά είναι αντίπαλος, μετά δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι».

Για το ότι δεν υπολογιζόταν από το προπονητικό επιτελείο, ανέφερε: «Στο παρελθόν ανήκουν αυτά. Τώρα είμαι σε καλή κατάσταση και προσπαθώ στις προπονήσεις να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για να μπορέσω όποτε μου δοθεί η ευκαιρία να βοηθήσω την ομάδα».

Τέλος έστειλε και το μήνυμα του στον κόσμο: «Πρέπει να έρθουν όλοι στο γήπεδο. Όλοι γνωρίζουν τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν στην ομάδα και ταλανίζουν τους ανθρώπους και τους παίκτες του συλλόγου. Ο κόσμος να έρθει και να χειροκροτήσει τα παιδιά. Ακόμα και αυτό μας ανεβάζει ψυχολογικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια