Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Νικάμε και προχωράμε...

Γράφει ο Μάκης Διόγος... Έξι νίκες σε οκτώ ματς και μόνοι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 18 βαθμούς. Ναι, ναι για τον Πανιώνιο μιλ...

Γράφει ο Μάκης Διόγος...

Έξι νίκες σε οκτώ ματς και μόνοι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 18 βαθμούς. Ναι, ναι για τον Πανιώνιο μιλάω. Ναι για την ομάδα που το καλοκαίρι ορισμένοι (εντός και εκτός Πανιώνίου...) είχαν φαβορί για υποβιβασμό, για την ομάδα που η διοίκησή της είναι κάτι τυχαίοι και που αυτοί ανέθεσαν τη τεχνική ηγεσία της ομάδας σε έναν «άσχετο». 

Ναι φιλαράκια μου γι’ αυτή την ομάδα μιλάω που σήμερα τα σάιτ (δεν έχει εφημερίδες λόγω της εθνικής εορτής...) αποθεώνουν , όπως το www.sport-fm που γράφει μεταξύ άλλων: «Πορεία πρωταθλητισμού διαγράφει τη φετινή σεζόν ο Πανιώνιος. Οι Νεοσμυρνιώτες μετρούν έξι νίκες και δύο ήττες στη Σούπερ Λίγκα και πλέον είναι μόνοι δεύτερη πίσω από τον Ολυμπιακό. Το sport-fm.gr έψαξε τι έχουν κάνει την τελευταία δεκαετία οι «κυανέρυθροι» στις οχτώ πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος και οι περισσότερες νίκες από την αρχή της σεζόν στο συγκεκριμένο αριθμό αγώνων ήταν τέσσερις. Συγκεκριμένα, τη σεζόν 2002/03, όταν στο τέλος κατέλαβε την πέμπτη θέση, και το 2007/08 που είχε βγει πάλι πέμπτος στο βαθμολογικό πίνακα».  

Ναι συνΠανιώνιοι έχουμε τη τύχη να ζούμε μια αναγεννητική προσπάθεια στον Ιστορικό. Έγραψα μετά την «πικρή» ήττα  από τη Κέρκυρα ότι η ομάδα θα μας δίνει χαρές και λύπες. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, αλλά εκείνο που πρέπει να κρατήσουμε είναι τον χαρακτήρα που διαμορφώνει ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στην ομάδα του Πανιωνίου, σ’ αυτά τα παιδιά. 

Και είναι χαρακτήρας από ατόφιο αγωνιστικό μέταλλο που φάνηκε και στη Κομοτηνή (απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως ο Πανθρακικός) όταν σε κανένα σημείο του αγώνα δεν καταθέσαμε τα όπλα, δεν πτοήθηκαν οι παίκτες και στο τέλος δικαιώθηκαν παίρνοντας τη νίκη. Συνεχίζουμε. Με ταπεινότητα και δουλειά καθώς μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο ματς τη Κυριακή κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ένα πρώτο δυνατό τεστ για την ομάδα μας. Όμως μέχρι τη Κυριακή ας χαρούμε τη νίκη και ας διώξουμε τι μιζέρια μερικών που πίστεψαν ότι η ήττα στη Κέρκυρα θα ανακόψει τη πορεία της ομάδας. Λυπούμαστε κύριοι που ο Αραβίδης σας στεναχώρησε. Τι να κάνουμε; Χαίρομαι που ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος και τα παιδιά του Πανιωνίου στεναχωρούν πολλούς...

Υ.Γ. 1 Όταν βλέπεις τους «Πάνθηρες» στην εξέδρα νιώθεις σιγουριά. Οι μάγκες που βρέθηκαν στη Κομοτηνή έγραψαν άλλη μια «κυανέρυθρη» σελίδα στα ατελείωτα χιλιόμετρα των «Πανθήρων». Αλλά είπαμε δεν τραγουδάει τυχαία η Θύρα 3: «Αν έπαιζες στον ουρανό θα πέθαινα για αν σε δω...».

Υ.Γ. 2 Πολλά συγχαρητήρια και στην μπασκετική ομάδα. Και εκεί με υπομονή, επιμονή και πολύ δουλειά κτίζεται μια ανταγωνιστική ομάδα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια