Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

"ΠΑΣάς" στα Γιάννενα με ανατροπή!

Με το... γκάζι πατημένο στο τέρμα, ο Πανιώνιος έδωσε συνέχεια στις νίκες, πετυχαίνοντας ένα σπουδαίο "διπλό" στα Γιάννινα, επικρ...

Με το... γκάζι πατημένο στο τέρμα, ο Πανιώνιος έδωσε συνέχεια στις νίκες, πετυχαίνοντας ένα σπουδαίο "διπλό" στα Γιάννινα, επικρατώντας του ΠΑΣ 2-1 στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ!

Τα...μωρά του "Ελέ" πέτυχαν την 5η νίκη στο πρωτάθλημα κι έπιασαν κορυφή!

Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου έχει... άστρο και αυτό φάνηκε και σήμερα, διατηρώντας την παράδοση που δεν τον θέλει να χάνει στα Γιάννινα από το... 1993!

Σκόρερ για τον Ιστορικό ήταν ο Γουνδουλάκης στο 36' και στο 71' ο Λαμπρόπουλος, ενώ για τον ΠΑΣ που άνοιξε το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό του αγώνα ήταν ο Ίλιτς.

Πήρε... μπρος με την ισοφάριση!

Το γρήγορο γκολ του ΠΑΣ στο πρώτο ημίχρονο ήταν και η αιτία που έκοψε τα... πόδια στους ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου.

Συγκεκριμένα, μόλις στο  2ο λεπτό ο Ίλιτς άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Απο αυτό το γκολ και μετά ο Ιστορικός δέχτηκε αρκετή πίεση από τον ΠΑΣ, ο οποίος δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για δεύτερο γκολ.

Τελικά, όμως  στο 36'  ο  Πανιώνιος κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Πάντου στον Καμπάνταη, με τον Γουνδουλάκη να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να ευστοχεί, φέρνοντας στα ίσια το παιχνίδι.
Απο αυτό το γκολ και ύστερα, οι "κυανέρυθροι" ανέβασαν... ρυθμούς, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες και για ένα δεύτερο γκολ!

Στο 44', ο Καμπάνταης μπήκε στην μικρή περιοχή πλάσαρε στον Κολοβό, ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ, ωστόσο κλείστηκε από τον αμυνόμενο του ΠΑΣ και έχασε την μπάλα.

Επίσης, στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων τα... μωρά του "Έλε" λίγο έλειψαν να μπουν στα αποδυτήρια με 2-1, όταν  έπιασαν στον ύπνο την άμυνα του ΠΑΣ μετά από κομπίνα σε φάουλ, όμως μετά το γύρισμα του Γουνδουλάκη ο Καμπάνταης δεν μπόρεσε εξ' επαφής να σκοράρει, με τον Μιχαήλ να διώχνει σχεδόν πάνω στη γραμμή και το 1-1 να μένει μέχρι την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Το... γύρισε με Λαμπρόπουλο!

Το  δεύτερο ημίχρονο  αν και έδειχνε να μην επιφυλάσσει ιδιαίτερες φάσεις,  ήρθε στο 71' ο Λαμπρόπουλος να δώει ενδιαφέρον στο ματς!

 Ο Μενδρινός που πέρασε στην θέση του Σάμαραη, εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά και ο Λαμπρόπουλος οριζοντιώθηκε για να κάνει με κεφαλιά το 1-2.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Ιστορικός λίγο έλειψε να κάνει το 3-1!

Από νέα εκτέλεση (φάουλ αυτή την φορά) του Μενδρινού, ο Κούρος έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι και στην συνέχεια στα χέρια του Φεγκρούς.

Ο τερματοφύλακας των Ιωαννίνων δεν συγκράτησε καλά την μπάλα,  κάτι που όπως φαίνεται  στο ριπλέι είχε περάσει την γραμμή ενώ βρισκόταν στα χέρια του.

Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι  κύλησε χωρίς άλλες μεγάλες φάσεις, με τον ΠΑΣ να προσπαθεί να δημιουργήσει ευκαιρίες για την ισοφάριση, ωστόσο η ομάδα του Πανιωνίου κράτησε το 2-1 μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης.

ΠΑΣ Γιάννινα (Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Κολοβέτσιος, Λίλα, Οικονόμου, Πάντος, Μιχαήλ, Ίλιτς, Βίλα, Τσουκαλάς (Νικλητσιώτης 82’), Γεωργίου (Τζάνης 64’), Κοροβέσης (Γιάχος 77’)

Πανιώνιος (Ελευθερόπουλος): Περιστερίδης, Σπυρόπουλος, Κούρος, Λαμπρόπουλος, Ανδράλας, Ρόβας, Γουνδουλάκης, Σάμαρης (Μενδρινός 66’), Κολοβός (Ντούνης 58’), Καμπάνταης (Διαμαντάκος 73’), Αραβίδης

Δείτε την εξέλιξη του ματς πατώντας εδώ

2 σχόλια

  1. Θερμά συγχαρητήρια σ' όλους τους συντελεστές της νίκης!

    Στα παιδιά, τον προπονητή, αλλά & σ' όλους τους υπόλοιπους συντελεστές αξίζουν συγχαρητήρια για την 5η νίκη του Πανιωνίου στα Γιάννενα επι 6 συνολικά αγώνων πρωταθλήματος! Επίσης τα παιδιά αυτά χρειάζονται τη συνεχή στήριξη όλων των Πανιώνιων. Στήριξη κυρίως στ' άσχημα αποτελέσματα, που & αυτά είναι μέρος της παιχνιδιού! Άλλωστε αν δε νοιώσεις την ήττα δε μπορείς να προσπαθήσεις να γευτείς τη νίκη & προπάντων να τη χαρείς!
    Να σημειώσουμε επίσης ότι ο Πανιώνιος με τη σημερινή του νίκη, σπάει το ρεκόρ του καλύτερου ξεκινήματος στο πρωτάθλημα, στοιχείο που κατά την άποψή μου έχει μόνο στατιστικό ενδιαφέρον, διότι εκείνο που μετράει είναι η συνολική μέγιστη συγκομιδή βαθμών & όχι η συγκομιδή στην αρχή, στο μέσον ή στο τέλος του πρωταθλήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλοι Πανιώνιοι όπου κι αν είστε...στο επόμενο εντός πρέπει όλοι να έρθετε στο γήπεδο, ότι ώρα κι αν είναι ο αγώνας για να χειροκροτήσουμε τους παίκτες μας και την τεχνική ηγεσία...θα πρέπει τουλάχιστον 10000 εισιτήρια να έχουμε...συσπειρωθείτε όλοι!!!ΠΑΜΕ ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ ΜΟΥ...ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ ΚΙΑΛΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...ΛΕΦΤΑ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΠΑΝΙΩΝΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή