Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

EuroCup - Η ανάλυση των αντιπάλων του Πανιωνίου

Ο   Πανιώνιος   τοποθετήθηκε στον έκτο όμιλο, μαζί με την   Ούνικς   Καζάν   των   Καϊμακόγλου   και   Βουγιούκα , την   Οστάνδη   κ...


Ο Πανιώνιος τοποθετήθηκε στον έκτο όμιλο, μαζί με την Ούνικς Καζάν των Καϊμακόγλου και Βουγιούκα, την Οστάνδη και τη Ζιέλονα Γκόρα, που την αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του.

  Στο panioniosbc.gr φιλοξενείται η ανάλυσή τους. 

Αναλυτικά:

«Η Ουνίκς Καζάν που συμμετείχε πριν λίγες μέρες στα προκριματικά της Ευρωλίγκα έχει έντονο ελληνικό στοιχείο αφού στο ρόστερ της από το καλοκαίρι ανήκουν οι διεθνείς Κώστας Καϊμακόγλου και Ίαν Βουγιούκας. Η ρωσική ομάδα που έχει προπονητή τον Σέρβο Ατσα Πέτροβιτς ενισχύθηκε ακόμη με τον γνωστό Αμερικανό φόργουορντ Τσακ Εϊντσον (Μακάμπι, Μπαρτσελόνα), τον Κροάτη φόργουορντ Μάρκο Μπάνιτς (Μπιλμπάο), τον Αμερικανό σκόρερ Μάιρε Τσάτμαν ενώ από τους παραμένοντες ξεχωρίζουν ο νατουραλιζέ γκαρντ Κέλι ΜακΚάρτι, οι Αμερικανοί Λίντει και Ουίλκινσον και οι διεθνείς Ρώσοι Σαμοϊλένκο και Βερεμένκο.

Η Οστάνδη κατέκτησε την προηγούμενη σεζόν το πρωτάθλημα Βελγίου σπάζοντας την παντοκρατορία της Σαρλερουά. Κράτησε τον περσινό κορμό παικτών όπως τους Ντούσαν Τζόρτζεβιτς, Ντράγκισα Ντρόμπνιακ, Ντούσαν Κάτνιτς, Βέσελιν Πέτροβιτς, τον βετεράνο διεθνή σέντερ Τόμας φαν ντεν Σπίγκελ (ο οποίος όμως πρόσφατα έσπασε το πόδι του) και τον Αμερικανό Μπρεντ Ράιτ. Νέα πρόσωπα στην ομάδα είναι ο Αμερικανός Τζαμέλ ΜακΛιν με τον συμπατριώτη του Ουέσλει Ουίλκινσον αλλά και ο βετεράνος Κροάτης, Μάριο Στόγιτς που έπαιζε στην Ισπανία.

Να σημειωθεί ότι μέχρι πρότινος στην Οστάνδη έπαιζε ο Αμερικανός σέντερ Κρις Μπούκερ που πλέον ανήκει στο δυναμικό του Πανιώνιου ενώ μέλος της ομάδας την προηγούμενη σεζόν ήταν ο πρώην κυανέρυθρος φόργουορντ Κένεντι Ουίνστον.

Τέλος η Ζιέλονα Γκόρα που κατέκτησε πέρυσι την 3η θέση στο πρωτάθλημα Πολωνίας είναι γνωστή στον Πανιώνιο μιας και η ομάδα μας συμμετείχε στα μέσα Σεπτεμβρίου στο διεθνές τουρνουά που διοργάνωσε στην Πολωνία. Από το ρόστερ της ξεχωρίζουν οι νεοφερμένοι Αμερικανοί Κουίντον Χόσλεϊ και Ρομπ Τζόουνς, ο Λιθουανός Μάντας Τσεσνάουσκις, ο διεθνής Πολωνός Ανταμ Λάπετα και ο βετεράνος ψηλός Ολιβερ Στέβιτς. Από τους παραμένοντες ξεχωρίζουν ο σκόρερ Ουόλτερ Χοτζ και ο Καμίλ Τσάνας».

Δεν υπάρχουν σχόλια