Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Γιάννης Σιδεράκης: Ο νέος σύντροφος της Νεσχάν Μουλαζίμ

Δεν έχουν περάσει παρά λίγοι μήνες από τον χωρισμό της με τον επιχειρηματία Ζαννή Φραντζέσκο και το μοντέλο από την Τουρκία, σύμφωνα με...

Δεν έχουν περάσει παρά λίγοι μήνες από τον χωρισμό της με τον επιχειρηματία Ζαννή Φραντζέσκο και το μοντέλο από την Τουρκία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας "Real News”, είναι ξανά ερωτευμένο...

Η Νεσχάν βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του τερματοφύλακα του Πανιωνίου, Γιάννη Σιδεράκη, με τον οποίο οι κοινές τους εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα όλο και πυκνώνουν!

Η νέα του σχέση τον έχει αναζωογονήσει με συνέπεια να χάσει και τα οκτώ περιττά κιλά με τα οποία εμφανίστηκε στην έναρξη της προετοιμασίας του Πανιώνιου.

 Και μπορεί ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος να τον έχει ακόμη στον «πάγο», αλλά στα προσωπικά του δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα! Βλέπετε, η Νεσχάν Μουλαζίμ είναι μοντέλο που κέρδισε τα καλλιστεία της Τουρκίας το 1995.
Το ζευγάρι περνάει πολλές ώρες στο διαμέρισμα του ποδοσφαιριστή, ενώ για τις βόλτες τους προτιμούν μέρη κοντά στη θάλασσα ή τις καφετέριες της Γλυφάδας.
  H Νεσχάν έχει δηλώσει ότι «στην Ελλάδα είμαι ΑΕΚ. Στην Τουρκία είμαι Γαλατάσαραϊ.

 nesxan

2 σχόλια

  1. Γιάνναρε ή χώρισε την ή καν'της οτι κάναμε στην ΑΕΚ. Χωρίς να θέλω να θίξω την κοπέλα, άλλαξε της ομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλα πλακα μας κανετε ο σιδερακης 8 κιλα παραπανω και ο μιλοβανοβιτς αδυνατος εχουν καταντησει γελιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή