Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Το... τρίτο ημίχρονο του Πανθρακικός-Πανιώνιος στο panionianea radio!

Το Σάββατο (27/10) στις 20:30 στον αέρα του panionianea radio θα βρεθεί ο υπεύθυνος Τύπου της ΠΑΕ Πανιώνιος Γιώργος Μπιτσικώκος, ο οποί...

Το Σάββατο (27/10) στις 20:30 στον αέρα του panionianea radio θα βρεθεί ο υπεύθυνος Τύπου της ΠΑΕ Πανιώνιος Γιώργος Μπιτσικώκος, ο οποίος θα συζητήσει με τον Γιώργο Καρμίρη και φυσικά με όλους εσάς για την εμφάνιση του Ιστορικού στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό.

Παράλληλα, θα υπάρξει ζωντανή επικοινωνία με ποδοσφαιριστές της ομάδας, αλλά και ανθρώπους του συλλόγου, οι οποίοι και θα κάνουν το πρώτο σχόλιο για το ματς με την ομάδα της Κομοτηνής.

Έτσι, λοιπόν, λίγο μετά το τέλος του αγώνα του Πανιωνίου όλοι οι φίλοι του Ιστορικού συντονιζόμαστε στο panionianea radio, όπου και θα παιχτεί το… τρίτο ημίχρονο. Με πολύ ρεπορτάζ, σχολιασμό για το ματς της ομάδας, αλλά και απαντήσεις στα δικά σας ερωτήματα!

Δύο είναι οι συχνότητες που μπορείτε να ακούσετε LIVE το πρόγραμμα του panionianea radio... 


Η δεύτερη είναι: http://panionianea.listen2myradio.com/

Επιλέγεται όποια διεύθυνση ακούγεται καλύτερα στον υπολογιστή σας! 

Μπορείτε μέσω του παρακάτω chat να αφήνεται από τώρα τις ερωτήσεις σας προς τον υπεύθυνο Τύπου της ΠΑΕ Πανιώνιος και θα σας απαντήσει ο ίδιος από το μικρόφωνο του panionianea radio...

Δεν υπάρχουν σχόλια