Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Γιάνκοβιτς στα panionianea.gr:«Έτοιμοι με Παναθηναϊκό»

O Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς μίλησε αποκλειστικά στα Panionianea και την Αγγελική Κουρεμένου. Στο περιθώριο της επίσημης παρουσίασης του μπ...

O Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς μίλησε αποκλειστικά στα Panionianea και την Αγγελική Κουρεμένου.
Στο περιθώριο της επίσημης παρουσίασης του μπασκετικού Πανιωνιού, ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς παραχώρησε συνέντευξη στα Panionianea.

Ο νεαρός φόργουορντ του Ιστορικού μίλησε μεταξύ άλλων για την προετοιμασία των «κυανέρυθρων», για το ερχόμενο (4/10) παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, αλλά και για το ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον ΚΑΟΔ.

Επίσης, αναφέρθηκε στην επιστροφή των «κυανέρυθρων» στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και για την… μεταφορά της έδρας στην Γλυφάδα για τα εν λόγω ματς.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς στα panionianea:

-Ένα σχόλιο για το πώς κύλησε η προετοιμασία της ομάδας…

«Είναι μία προετοιμασία περίπου 40 ημερών. Ήταν μία προετοιμασία φιλικών, δυνατών φιλικών. Από εκεί και πέρα, πριν λίγες μέρες δώσαμε το τελευταίο φιλικό με τον Ηλυσιακό».

-Την Πέμπτη δίνεται το πρώτο επίσημο ματς με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο Ελλάδος…

 «Είναι το πρώτο μας επίσημο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος. Προσωπικά εγώ και η ομάδα θέλουμε να δώσουμε μία πολύ καλή εικόνα, μιας και είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να τους κοντράρουμε στο παιχνίδι. Πιστεύω πως είμαστε σε έναν μεγάλο βαθμό έτοιμοι, έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα».

-Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα με αντίπαλο τον ΚΑΟΔ…

«Την Δευτέρα είναι και η πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όπου έχουμε ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο τον ΚΑΟΔ. Από εκεί και πέρα, η ομάδα είναι νέα, έχουν έρθει καινούργιοι παίκτες. Πρέπει να ξέρουμε πως οι απαιτήσεις είναι μεγάλες και από τον κόσμο και από τον προπονητή και από τους ίδιους μας τους εαυτούς μας και γι αυτόν λόγο πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να δίνουμε σε κάθε παιχνίδι το 100% των δυνατοτήτων μας».

-Επιστροφή φέτος για την ομάδα και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις...
«Μετά από 2-3 χρόνια απουσίας από τις ευρωπαϊκά γήπεδο ο Πανιώνιος ξαναγυρίζει στην Ευρώπη. Τον Νοέμβριο θα δώσουμε τα πρώτα μας παιχνίδια. Σίγουρα θα είναι δύσκολα, γιατί  προερχόμαστε και από κούραση. Πιστεύω όμως ότι ο προπονητής μας, μας έχει προετοιμάσει κατάλληλα, για να ανταπεξέλθουμε σε διπλούς αγώνες και όλα αυτά τα ταξίδια που θα κάνουμε».

 -Το σχόλιο σου για την έδρα των ευρωπαϊκών αγώνων που είναι το γήπεδο της Γλυφάδας;

«Πιστεύω ότι καλύτερα που μεταφερθήκαμε στην Γλυφάδα, παρά στο Ελληνικό. Ο κόσμος του Πανιωνίου αγαπάει την ομάδα και όπως ερχόταν  και πέρυσι, έτσι θα έρχεται και φέτος».

-Ποιοι είναι οι φετινοί στόχοι;

«Στόχος μας είναι να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Όταν χάνουμε να προσπαθούμε να διορθώσουμε τα λάθη μας και να παίρνουμε το επόμενο ματς και όταν κερδίζουμε να συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά με το κεφάλι κάτω. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά».

-Ένα μήνυμα προς τον κόσμο του Πανιωνίου…

«Περιμένουμε πάρα πολύ στήριξη φέτος από τον κόσμο μας. Θέλουμε να γίνει ο 6ος μας παίκτης ».


Συνέντευξη στην Αγγελική Κουρεμένου

1 σχόλιο