Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Βασίλης Τολιόπουλος στα panionianea.gr: «Τεράστια ευκαιρία ο Πανιώνιος»

O Bασίλης Τολιόπουλος μίλησε αποκλειστικά στα panionianea.gr .

O Bασίλης Τολιόπουλος μίλησε αποκλειστικά στα panionianea.gr .

Είναι μόλις 16 ετών και έχει καταφέρει να βρίσκεται στην ανδρική ομάδα του Πανιωνίου!

Πρόκειται για τον Βασίλη Τολιόπουλο, ένα παιδί βγαλμένο από τα… σπλάχνα του Ιστορικού, το οποίο είναι έτοιμο να δώσει πολλά στον Πανιώνιο και φυσικά στο ελληνικό μπάσκετ.

Τα panionianea.gr συνομίλησαν με τον ταλαντούχο γκαρντ των «κυανέρυθρων», ο οποίος αναφέρθηκε στην… τεράστια ευκαιρία, όπως την χαρακτήρισε και ο ίδιος, να αγωνιστεί στην ανδρική ομάδα του Ιστορικού.


Αναλυτικά η συνέντευξη του Βασίλη Τολιόπουλου στα panionianea:

-Από τις ακαδημίες στην ανδρική ομάδα του Πανιωνίου. Πες μου δύο λόγια γι αυτό…

«Είναι μεγάλη μου τιμή αρχικά που ανήκω στον Πανιώνιο. Βρίσκομαι σε έναν οργανωμένο σύλλογο και είμαι διπλά χαρούμενος που από τους μικρούς βρέθηκα στην ανδρική ομάδα».

-Προσωπικές σου φιλοδοξίες;

«Στόχος μου είναι να καθιερωθώ στον Πανιώνιο και αυτό θα γίνει σίγουρα με σκληρή δουλειά. Αυτό είμαι διατεθειμένος να συνεχίσω να κάνω, να δουλεύω σκληρά και να κερδίσω μία θέση σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο».

-Άγχος;

«Στην αρχή είχα πάρα πολύ άγχος, με το πέρασμα του χρόνου και με την βοήθεια και την κατανόηση του προπονητή μας σιγά-σιγά έχω ηρεμήσει. Προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό στις προπονήσεις και να βαδίζω σύμφωνα με τις οδηγίες του κ.Σκουρτόπουλου. Επίσης, όσον αφορά και το θέμα του σχολείου οι άνθρωποι του Πανιωνίου με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω γι αυτό».

-Το μέλλον σας ανήκει. Συμφωνείς;

«Το μέλλον του Ελληνικού μπάσκετ είμαστε εμείς και πρέπει να μας αξιοποιήσουν. Να μας δίνουν ευκαιρίες. Εγώ νιώθω τυχερός που από τις ακαδημίες του Πανιωνίου βρέθηκα στην ανδρική ομάδα. Είμαι έτοιμος να αξιοποιήσω αυτή την τεράστια ευκαιρία που μου δόθηκε και να δικαιώσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και  με ανέβασαν».


Δεν υπάρχουν σχόλια