Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κολοβός στα panionianea.gr: «Είμαστε μία οικογένεια…»

Ο Δημήτρης Κολοβός μίλησε στα  Panionianea . gr  και τον Γιώργο Καρμίρη. Στο… οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα δικαιολόγησ...

Ο Δημήτρης Κολοβός μίλησε στα Panionianea.gr και τον Γιώργο Καρμίρη.

Στο… οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα δικαιολόγησε ο Δημήτρης Κολοβός την έως τώρα πετυχημένη πορεία του Πανιωνίου στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός του Ιστορικού, μίλησε αποκλειστικά στα Panionianea.gr και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην εξαιρετική εικόνα του Ιστορικού,  στα  οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος, αλλά και στη σημαντική  βοήθεια που  όπως είπε ο ίδιος παρέχουν οι «μεγάλοι» του ρόστερ στους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Παράλληλα, επανέλαβε για ακόμη μια φορά αυτό που λένε όλοι στην ομάδα, ότι ο στόχος του Ιστορικού παρά το εντυπωσιακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, παραμένει η παραμονή στην κατηγορία.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Δημήτρη Κολοβού στα www.panionianea.gr:

-Ο Πανιώνιος μέχρι στιγμής  έχει κάνει το 5 στα 6 στο πρωτάθλημα. Πες μου δύο λόγια για την έως τώρα πορεία της ομάδας...

«Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι για την πορεία της ομάδας και θέλουμε να συνεχίσουμε το ίδιο καλά και στη συνέχεια. Θα προσπαθήσουμε πολύ γι’ αυτό».

-Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας;

«Το μυστικό πιστεύω είναι ότι έχουμε πολύ καλή συνεργασία με τον προπονητή μας και ότι είμαστε μια οικογένεια. Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι εξαιρετικό».

-Η ομάδα φέτος στηρίζεται κατά κύριο λόγο  στο νεαρό «αίμα» που υπάρχει...

«Ναι, η ομάδα  βασίζεται σε νεαρά παιδιά, αλλά πιστεύω  ότι χωρίς την βοήθεια των μεγάλων και με την εμπειρία τους δεν  θα τα καταφέρναμε τόσο καλά. Μας βοηθάνε πολύ!».

-Η συνέχεια για τον Ιστορικό;

«Η συνέχεια είναι δύσκολη αλλά εμείς θα δίνουμε το καλύτερο μας εαυτό. Ο προπονητής μας μαθαίνει πολλά και  είναι πάνω αεπ όλα κοντά μας. Θέλουμε το καλύτερο για την ομάδα».

-Παρά τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν, βλέπουμε πως η ομάδα αγωνιστικά δεν επηρεάζεται...

«Τα προβλήματα είναι γνωστά, αλλά προσπαθούμε τις ώρες που περνάμε στις προπονήσεις και τους αγώνες να τα ξεχνάμε όλα. Δουλειά μας στο γήπεδο είναι να αγωνιζόμαστε για το καλύτερο της ομάδας».

-Ποια είναι η  γνώμη σου για το φετινό πρωτάθλημα;

«Προβάδισμα για τον τίτλο πιστεύω πως έχει ο Ολυμπιακός. Γενικότερα, πάντως είναι πολύ νωρίς ακόμη, όλα θα παιχτούν στο τέλος».

-Ο στόχος της ομάδας είναι η σωτηρία, mπορούμε να πούμε όμως πως μετά από τέτοια αποτελέσματα κοιτάμε λίγο ψηλότερα;

«Αρχικός στόχος μας είναι η παραμονή. Aπο εκεί και πέρα ότι περισσότερο πετύχουμε, τόσο ο καλύτερο!».

-Μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας...

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο  για την στήριξη του και  τον θέλουμε και στην συνέχεια της σεζόν κοντά μας».


Συνέντευξη στον Γιώργο Καρμίρη

Δεν υπάρχουν σχόλια