Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο Γιώργος Διαμαντόπουλος αποκλειστικά στα panionianea.gr

Ο Γιώργος Διαμαντόπουλος παραχώρησε εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στα panionianea . gr και στον Γιώργο Καρμίρη. Είχε γίνει… ένα με τ...


Ο Γιώργος Διαμαντόπουλος παραχώρησε εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στα panionianea.gr και στον Γιώργο Καρμίρη.

Είχε γίνει… ένα με τον κόσμο του Ιστορικού. Σε κάθε παιχνίδι του Πανιωνίου έδινε και την… ψυχή του. Μετά από κάθε μεγάλη νίκη της ομάδας έπαιρνε το τύμπανο των Πανθήρων και έπαιζε στους… καυνέρυθρους ρυθμούς!

Ο λόγος για τον Γιώργο Διαμαντόπουλο, ο οποίος κατά γενική ομολογία είναι ένας από τους  παίκτες που έγραψαν με χρυσά γράμματα το όνομα τους στην πιο σύγχρονη ιστορία του Ιστορικού.

Ο έμπειρος άσος μίλησε στα panionianea.gr και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις μεγάλες στιγμές που έζησε με την φανέλα του Πανιωνίου, ενώ εξέφρασε και την επιθυμία του να γυρίσει κάποια στιγμή στην αγαπημένη του ομάδα!

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιώργου Διαμαντόπουλου στα panionianea.gr:

-Γιώργο έχεις ζήσει μεγάλες στιγμές με τον Πανιώνιο. Τι σημαίνει για εσένα αυτή η ομάδα;

«O Πανιώνιος είναι το πιο ωραίο μπασκετικό κομμάτι στη ζωή μου, που πιστεύω ότι δεν έχει κλείσει ακόμα…».

-Όταν λες δεν έχει κλείσει ακόμα, εννοείς ότι μπορεί να σε ξαναδούμε στα κυανέρυθρα;

«Κοίταξε, εγώ πάντα θα αγαπάω τον πανιώνιο και πάντα θα θέλω να παίζω γι’ αυτόν. Θέλω πολύ να φορέσω ξανά την φανέλα του Πανιωνίου. Έχω την αίσθηση ότι θα είναι κάτι μαγικό».

-Άλλωστε το Τατουάζ που έχει με τον Πάνθηρα και το σήμα του Πανιωνίου μόνο τυχαίο δεν είναι…

«Η σχέση μου με τους οπαδούς του Πανιωνίου είναι ξεχωριστή. Σίγουρα υπάρχουν πολλοί που έχουν ξεχάσει τι έχω κάνει για την ομάδα, με θεωρούν τελειωμένο, όμως υπάρχει και κόσμος που μου ζητάει να γυρίσω, γιατί απλά θέλει να με ξαναδεί. Πιστεύουν σε μένα ακόμα

-Ξεχώρισε μου κάποιες από τις κυανέρυθρες σου στιγμές που σου έχουν μείνει;

 «Σίγουρα η χρονιά με τον Σούμποτιτς, τον Παπαλουκά και τον Ζντόβιτς ήταν το καλύτερο μπάσκετ που έχει παίξει ο πανιώνιος, μετά Φάνη εποχή. Από εκεί και πέρα η χρονιά με Σιγαλά, Οικονόμου που βγήκαμε τρίτοι και πήγαμε τον παναθηναϊκό σε πέντε παιχνίδια. Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί χάλασε εκείνη η ομάδα»

-Έχεις άποψη για την φετινή ομάδα του Πανιωνίου;

«Από αυτά τα λίγα που ξέρω για την φετινή ομάδα, βλέπω ότι είναι μία νεανική ομάδα. Δεν γνωρίζω τους ξένους, ωστόσο νομίζω ότι θα τα πάνε εξαιρετικά».

-Πες μου για σένα. Που βρίσκεσαι τώρα;

«Είμαι στον Κεραυνό, στην Κύπρο. Είναι μια πολύ καλή ομάδα που αγωνίζεται στο Εurocup, με έναν πολύ σοβαρό πρόεδρο τον κύριο Παπαέλληνα. Κάτι σαν τον Λιανό στην Ελλάδα».

Στόχος της ομάδας σου, αλλά και δικός σου;

 «Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Super Cup και καλή πορεία στην Ευρώπη Όσον αφορά εμένα, θέλω να κάνω μια καλή χρονιά, με υγεία για να πάω σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα στην Ευρώπη».

-Μιλάς με ανθρώπους τις ομάδας πλέον;

«Με λίγους παλιούς οπαδούς της ομάδας και με τον Γιάνκοβιτς. Δεν έχει και πολλούς Πανιώνιους μέσα η ομάδα πλέον».

-Θες να πεις κάτι στον κόσμο του ιστορικού που σε αγαπάει;

«Αυτό που θέλω να πω, είναι να είναι κοντά στην ομάδα, να την βοηθάει με τον δικό του τρόπο και φυσικά ξέρουν ότι τους αγαπάω. Δεν χρειάζεται καν να το αναφέρω. Οι στιγμές που έχουμε ζήσει γυρνάνε στο μυαλό μου σαν να ήταν χθες. Τόσο έντονα».

-Μια ευχή στην ομάδα που ξεκινάει το πρωτάθλημα εκτός έδρας με τον ΚΑΟΔ;

«Καλή επιτυχία εύχομαι. Ελπίζω να ξεκινήσει με διπλό και χωρίς τραυματισμούς».

-Κάτι που θες να αναφέρεις εσύ;

«Θέλω να πω ότι ο πανιώνιος έχει δυο άτομα που δεν πρέπει να τα χάσει με τίποτα.  Τον λιανό που είναι ότι καλύτερο θα μπορούσε να έχει μια ομάδα και τον Γιάνκοβιτς που αποτελεί… περιουσία του συλλόγου και πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο ταλέντο. Επίσης, όποιος έρχεται στον πανιώνιο θα πρέπει να καταλαβαίνει που έρχεται. Ο Πανιώνιος είναι πολύ μεγάλη ομάδα και θα πρέπει και οι αυτοί που είναι χρονιά στην ομάδα να το δείχνουν στους καινούριους».

Συνέντευξη στον Γιώργο Καρμίρη

3 σχόλια

  1. απλά τεράστιος ... τρελά θα ήθελα να ήταν πάλι στην ομάδα, μακάρι Λιανέ να μας έκανες το χατήρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν και δε γνωριζω σε τι αγωνιστικη κατασταση βρισκεται,ειμαι βεβαιος οτι σε περιπτωση που επιστρεψει θα ματωσει για τη φανελα...μακαρι ο ηλιας να μας τον φερει στην πλατεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΨΥΧΗ Ο ΓΙΩΡΓΑΡΟΣ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΒΑΖΩ ΚΑΛΑΘΙ ΜΕ 1000 ΤΡΟΠΟΥΣ.ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή