Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αραβίδης στα panionianea.gr: «Τα πάντα για τον Πανιώνιο»

Ο πρωταγωνιστής και σκόρερ του Ιστορικού στην νικηφόρα αναμέτρηση με τον Πανθρακικό, Χρήστος Αραβίδης, παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη ...

Ο πρωταγωνιστής και σκόρερ του Ιστορικού στην νικηφόρα αναμέτρηση με τον Πανθρακικό, Χρήστος Αραβίδης, παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στα panionianea.gr.

O 25χρονος επιθετικός του Ιστορικού, ο οποίος με τα δύο τέρματα του οδήγησε τον Πανιώνιο στο μεγάλο «διπλό» στην Κομοτηνή,  αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο «τρίποντο» του Σαββάτου και στο προσεχές εντός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Παράλληλα, εξέφρασε την επιθυμία του να δει γεμάτο το γήπεδο της Νέας Σμύρνης στην αναμέτρηση με τον «δικέφαλο του Βορρά», ενώ μίλησε και για τον έξαλλο πανηγυρισμό του στο δεύτερο γκολ που σημείωσε με τον Πανθρακικό.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Χρήστου Αραβίδη στα panionianea.gr:

-Χρήστο μεγάλο «διπλό» στην Κομοτηνή και η ομάδα συνεχίζει να εντυπωσιάζει…

«Πήραμε ένα μεγάλο διπλό, το οποίο έπρεπε να κατακτήσουμε μετά το ατυχές αποτέλεσμα με την Κέρκυρα. Οι βαθμοί αυτοί μας φέρνουν σε πολύ καλή βαθμολογική θέση, αλλά μην ξεχνάμε ότι το πρωτάθλημα ακόμα έχει πολύ δρόμο και οφείλουμε να δίνουμε τα πάντα σε όλα τα παιχνίδια όπως κάνουμε και τώρα»

-Τι είναι αυτό που λέτε μεταξύ σας πριν κάθε παιχνίδι;

«Λέμε το τι πρέπει να προσέξουμε όταν μπούμε στον κάθε αγώνα. Εφόσον παίζουμε όπως έχουμε δουλέψει τόσες μέρες στην προπόνηση δεν επηρεαζόμαστε από το μέγεθος κάθε αντιπάλου. Έχουμε έναν τρόπο παιχνιδιού για τον όποιο ο κόουτς είναι υπεύθυνος και δεν τον αλλάζουμε ότι και αν συμβεί».

-Στην Κομοτηνή είδαμε να πανηγυρίζεις το δεύτερο τέρμα που σημείωσες, δείχνοντας το σήμα της ομάδας…

«Χάρηκα πολύ για το δεύτερο τέρμα γιατί ήταν και αυτό που μας έδωσε την λύση, ώστε να πάρουμε το τρίποντο. Ακόμα περισσότερο όμως το χάρηκα γιατί με όλα τα παιδιά, δίνουμε τα πάντα καθημερινά για να είναι ο Πανιώνιος όσο ψηλότερα γίνεται».

-Τώρα ο ΠΑΟΚ. Ντέρμπι για την δεύτερη θέση. Αλήθεια, πως σου ακούγεται αυτό;

«Μ’ αρέσει πολύ. Είναι ένα ματς που ο καθένας γουστάρει να παίξει, πόσο μάλλον που είναι τέτοιας βαθμολογικής σημασίας. Εμείς όμως θα το κοιτάξουμε και θα δουλέψουμε όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια. Ελπίζουμε να δούμε γεμάτο το γήπεδο, το έχουμε ανάγκη όλοι μας».

-Εσύ γνωρίζεις την δυναμική του κόσμου της ομάδας και από την προηγούμενη θητεία σου στον σύλλογο. Πιστεύεις ότι ήρθε η ώρα να φανεί αυτή η δυναμική;

«Όλοι θέλουμε να το δούμε αυτό. Το σημαντικό είναι να νιώθουμε πως αυτή η προσπάθεια δίνει χαρά στον κόσμο μας και πως αυτή η χαρά έχει ανταπόκριση με το να έρχονται στο γήπεδο. Άλλωστε όλοι μαζί ενωμένοι είμαστε πιο δυνατοί».

-Σε περίπτωση νίκης με ΠΑΟΚ, μπορούμε πλέον να πούμε ότι οι βλέψεις της ομάδας ανεβαίνουν;

Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα τέτοιο.  Αρχικά γιατί υποθετικά δεν μιλάμε, είναι ανούσιο στο ποδόσφαιρο και δεύτερον είναι πολύ νωρίς για να τα λέμε αυτά. Εμείς κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και ότι πάρουμε ακόμα καλύτερα»

-Οι φιλοδοξίες σου;

«Οι δικές μου φιλοδοξίες είναι να έχω την υγεία μου και να μπορώ να προσφέρω σε αυτό που αγαπώ όσο τίποτα. Όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν μέσα από τις επιτυχίες με την ομάδα μου».

Συνέντευξη στον Γιώργο Καρμίρη

2 σχόλια