Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Νέα θλάση ο Κουλουχέρης, πρόβλημα ο Ρόκας!

Όσκαρ ατυχίας για τον Θέμη Κουλουχέρη, ο οποίος πάνω που είχε ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε, στην προπόνηση της Πέ...

Όσκαρ ατυχίας για τον Θέμη Κουλουχέρη, ο οποίος πάνω που είχε ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε, στην προπόνηση της Πέμπτης (10/01) υπέστη θλάση στο δικέφαλο!


Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός του Πανιωνίου στάθηκε για μία ακόμη φορά άτυχος στην φετινή σεζόν, καθώς υπέστη για δεύτερη φορά, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, θλάση στο δικέφαλο.

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής εγκατέλειψε την προπόνηση και έκανε υπέρηχο στο ιατρικό Παλαιού Φαλήρου, όπου και διαπιστώθηκε ότι η θλάση που υπέστη είναι σε διαφορετικό σημείο από την προηγούμενη.

Έτσι, όπως γίνεται αντιληπτό, τέθηκε νοκ άουτ για την αναμέτρηση με την Βέροια και άμεσα θα ξεκαθαρίσει ο χρόνος επιστροφής του στις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας.

Πρόβλημα και με Ρόκα
Σαν να μην έφτανε, όμως, το πρόβλημα του Κουλουχέρη για τον Ελευθερόπουλο, ο προπονητής του Ιστορικού είδε και τον Στάθη Ρόκα να αποχωρεί από την προπόνηση με οσφυοισχιαλγία.

O ποδοσφαιριστής ακολούθησε την κατάλληλη ενεσοθεραπεία από τον γιατρό Χρήστο Δάρα και δεν τίθεται θέμα απουσίας του από το Κυριακάτικο (13/01) παιχνίδι.

Τέλος, ο Αλέξανδρος Κούρος ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος, ωστόσο δεν υπολογίζεται για τον αγώνα με την Βέροια. Πάντως, αναμένεται να είναι έτοιμος στο εκτός έδρας ματς με τον ΟΦΗ.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

3 σχόλια