Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο Γιώργος Τζαβέλλας στα panionianea.gr

Αποκλειστική συνέντευξη του Γιώργου Τζαβέλλα στα panionianea.gr . O Γιώργος Τζαβέλλας, του οποίου τα αισθήματα για τον Πανιώνιο είναι ...

Αποκλειστική συνέντευξη του Γιώργου Τζαβέλλα στα panionianea.gr.

O Γιώργος Τζαβέλλας, του οποίου τα αισθήματα για τον Πανιώνιο είναι γνωστά, μίλησε αποκλειστικά στα panionianea.gr και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην φετινή ομάδα του Ιστορικού, αλλά και στο ενδεχόμενο να φορέσει ξανά στο μέλλον την κυανέρυθρη φανέλα.

O Έλληνας διεθνής αριστερός μπακ τόνισε πως στόχος του είναι να πετύχει την άνοδο με την Μονακό στην πρώτη κατηγορία του Γαλλικού πρωταθλήματος (Ligue 1 ), ενώ μίλησε και για τα σενάρια που τον θέλουν κατά καιρούς να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο Ελληνικών ομάδων.

Παράλληλα, μίλησε και για την... επιχειρηματική κίνηση, στην οποία προχώρησε πριν λίγο καιρό, με την καφετέρια που άνοιξε στην περιοχή του Βύρωνα.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιώργου Τζαβέλλα στα panionianea.gr:

-Γιώργο πως βλέπεις τον φετινό Πανιώνιο;

«Γίνεται πολύ καλή προσπάθεια στον Πανιώνιο. Έλληνες παίκτες, καλός προπονητής και η ομάδα παίζει καλό ποδόσφαιρο και εξασφάλισε γρήγορα τον στόχο της σωτηρίας».

-Η ομάδα μετράει πέντε ήττες στα τελευταία ισάριθμα παιχνίδια. Πιστεύεις πως ο κίνδυνος του υποβιβασμού δεν υπάρχει για την ομάδα;

«Όχι. Ο Πανιώνιος δεν θα κινδυνέψει. Όλες οι ομάδες κάνουν κάποια στιγμή κοιλιά. Είμαι σίγουρος πως ο κ. Δημήτρης Ελευθερόπουλος θα επαναφέρει άμεσα την ομάδα στα καλά αποτελέσματα».

-Έχεις εκφράσει αρκετές φορές τα αισθήματα σου για τον Πανιώνιο…

«Τα έχω ξαναπεί αυτά. Πραγματικά, δεν θέλω να γίνομαι γραφικός. Αγαπώ τον Πανιώνιο και όποτε μπορώ και όπως μπορώ θα είμαι κοντά στην ομάδα».

-Έχεις αναφέρει επίσης πως θα ήθελες να κλείσεις την καριέρα σου στην ομάδα. Θεωρείς πως είναι εφικτό να γίνει αυτό, όταν βέβαια έρθει η ώρα;

«Γιατί όχι; Αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα στο μέλλον θα το ήθελα πολύ εγώ».

-Τα πας περίφημα στη Μονακό. Ποιοι είναι οι στόχοι σου;

«Στόχος είναι να ανέβει η ομάδα και του χρόνου να καταφέρουμε να πρωταγωνιστήσουμε στην Ligue 1».

-Οπότε βλέπεις να «ριζώνεις» στο Μονακό;

«Εδώ με αγαπούν και με προσέχουν και αυτό με κάνει πραγματικά ευτυχισμένο. Όσο είμαι χρήσιμος για την ομάδα θα είμαι εδώ.

-Σε κάθε μεταγραφική περίοδο σε "στέλνουν" τα ΜΜΕ σε κάποια ομάδα της Ελλάδας. Στο μυαλό σου υπάρχει το ενδεχόμενο επιστροφής στο ελληνικό πρωτάθλημα;

«Τα ΜΜΕ γράφουν πολλά. Λίγα όμως ισχύουν. Όταν κλείσει για μένα ο κύκλος του εξωτερικού, τότε θα γυρίσω. Θα γυρίσω, όμως, μόνο με καλούς όρους για μένα και όχι απλά για να πω πως επέστρεψα».

-Πρόσφατα άνοιξες μία καφετέρια στον Βύρωνα. Πες μου γι’ αυτή σου την κίνηση;

«Είναι κάτι που ήθελα να κάνω από καιρό στην περιοχή που μεγάλωσα. Χαίρομαι που βλέπω τους φίλος μου εκεί όταν επιστρέφω και παίρνω πολύ δύναμη. Επίσης στις μέρες που διανύουμε δόθηκε δουλειά σε πολλούς ανθρώπους και αυτό είναι θετικό για το Βύρωνα».

-Ένα σχόλιο για το κεφάλαιο Εθνική;

«Υπάρχει ένας κοινός στόχος, η Βραζιλία. Πιστεύω πως θα είμαστε εκεί!»

-Κλείνοντας θα ήθελες να στείλεις κάποιο μήνυμα στον κόσμο του Πανιωνίου;

«Θέλω να του πω να στηρίζει την ομάδα και να γεμίζει τη Νέα Σμύρνη. Στεναχωριέμαι όταν βλέπω το γήπεδο με άδειες κερκίδες».

Συνέντευξη στον Γιώργο Καρμίρη

3 σχόλια

  1. ότι και να πεις για αυτό το παιδί είναι λίγο..θα μας κάνει να αγαπήσουμε και τη δόξα βύρωνα!να είσαι πάντα καλά πάνθηρα Τζαβέλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Θέλω να του πω να στηρίζει την ομάδα και να γεμίζει τη Νέα Σμύρνη. Στεναχωριέμαι όταν βλέπω το γήπεδο με άδειες κερκίδες».


    .......................................
    Γ.Κωτσόπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή