Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Φραντσέσκα Μανδουραράκη: Ή μεγάλη άτυχη των Νεανίδων στο Final Four

Η Φραντσέσκα Μανδουραράκη ήταν η μεγάλη άτυχη της ομάδας των Νεανίδων του Ιστορικού στο Final Four Πρωταθλήματος Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. Η 17χρονη ταλα...

Η Φραντσέσκα Μανδουραράκη ήταν η μεγάλη άτυχη της ομάδας των Νεανίδων του Ιστορικού στο Final Four Πρωταθλήματος Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.


Η 17χρονη ταλαντούχα αθλήτρια του Πανιωνίου κατά την διάρκεια του ημιτελικού αγώνα με την Αργυρούπολη στάθηκε άτυχη, καθώς τραυματίστηκε στο γόνατο, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συνεχίσει στο ματς, αλλά και να χάσει τον μεγάλο τελικό!

Τα panionianea.gr επικοινώνησαν με την νεαρή κοπέλα, η οποία αρχικά μας μίλησε για την άτυχη στιγμή της: «Δυστυχώς τραυματίστηκα στον ημιτελικό και δεν μπόρεσα να αγωνιστώ στον τελικό. Ήθελα να βοηθήσω την ομάδα μου σε αυτό το σημαντικό παιχνίδι, όμως σημασία έχει ότι η ομάδα τα κατάφερε και πραγματικά χάρηκα πάρα πολύ. Έζησα πολύ έντονα το παιχνίδι και ας μην αγωνιζόμουν».

Φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην πολύ μεγάλη επιτυχία της ομάδας: «Το είχαμε πιστέψει και είχαμε θέσει ως στόχο να φτάσουμε μέχρι το τέλος. Περάσαμε δύσκολες φάσεις, αλλά μείναμε όλες ενωμένες και καταφέραμε να βγούμε νικήτριες. Είμαστε όλες πάρα πολύ χαρούμενες και πραγματικά είναι από τις καλύτερες στιγμές που έχω ζήσει».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια