Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Με ΠΑΟΚ θα εκτίσει ο Αυλωνίτης!

Τις πολύτιμες υπηρεσίες του Τάσου Αυλωνίτη θα στερηθεί ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στην εκτός έδρας αναμέτρηση της 24ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟ...

Τις πολύτιμες υπηρεσίες του Τάσου Αυλωνίτη θα στερηθεί ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στην εκτός έδρας αναμέτρηση της 24ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ.


Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός, ο οποίος βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και είναι από τους πιο σταθερούς παίκτες στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας, στο ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, κάτι που σημαίνει πως πρέπει να χάσει μία από τις επόμενες αναμετρήσεις.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος αποφάσισε την Δευτέρα (04/02) να εκτίσει ο ταλαντούχος άσος την ποινή του στον αγώνα της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ (3 Μάρτιου).

Άλλωστε, μέχρι τότε αναμένεται να έχει επιστρέψει κανονικά στο αγωνιστικό κομμάτι και ο Θέμης Κουλουχέρης, ο οποίος βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του, ενώ πλέον με τις προσθήκες των Καρτσαμπά και Παντίδου υπάρχουν πρόσθετες λύσεις για τον νεαρό προπονητή της ομάδας.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

6 σχόλια

  1. Έτσι είναι. Από τις ελάχιστες φορές που παίρνει σωστές αποφάσεις ο Ελε. Τα άλλα 3 ματς μέχρι τη Τούμπα είναι πιο προσιτά ακόμα και για 3 νίκες συγκριτικά με το ματς της Θεσσαλονίκης. Όλοι εκεί πρέπει να δηλωθούν να εκτίσουν ποινές! Ακόμα και τα ματς με Ατρόμητο,Πλατανιά,Αστέρα Τρίπολης είναι εξίσου πιο προσιτά!
    Συμπερασματικά, από τα 7 επόμενα ματς το μόνο ματς που λες από σήμερα πως είναι 100% χαμένο είναι της Τούμπας. Στα άλλα 6 μπορούμε ακόμα και νίκη σε όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aν καταφερουμε να παρουμε χ απο τριπολη και ατρομητο θα ειναι τεραστια επιτυχια....Μιλαμε για τα πιο ποιοτικα ροστερ του πρωταθληματος. Στην τουμπα δεν ειναι τοσο δυσκολο αλλα δεν σε αφηνουν ποτε να παρεις τπτ. Δεν μπορεσες τοτε με ρεκομπα εστογιανοφ γκονζακα. Εκει υπαρχουν αλλοι νομοι στον γαυρο του βορρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι είναι αυτό πάλι?????? Έχει βουήξει η πιάτσα ότι την Κυριακή με τον ΠΑΣ είναι διπλό. Τι είναι αυτά ??? Δεν πιστεύω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απο την κερκυρα και μετα ολα τα ιδια ακουγονται.Κλειστε τα αυτα σας και ελατε γηπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. afou exei vouiksei i piatsa tote na to paikseis na vgaleis lefta!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΩΤΑ ΤΗ ΔΟΙΗΚΗΣΗ ,ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ,ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ.ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ.ΒΓΑΛΕ ΚΑΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή