Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμα»

Τον Πανιώνιο στην κορυφή έφεραν τα κορίτσια της ομάδας βόλεϊ Νεανίδων, οι οποίες αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες, καθώς επικράτησαν με 3-1 σετ τη...

Τον Πανιώνιο στην κορυφή έφεραν τα κορίτσια της ομάδας βόλεϊ Νεανίδων, οι οποίες αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες, καθώς επικράτησαν με 3-1 σετ της Ένωσης Ιλίου στον μεγάλο τελικό του Final Four Πρωταθλήματος Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.


Τα panionianea.gr επικοινώνησαν με τέσσερις αθλήτριες του Ιστορικού, οι οποίες και συνέσφεραν τα μέγιστα, προκειμένου η ομάδα να… κατακτήσει την «κορυφή».

Αναλυτικά τα όσα μας είπαν τα τέσσερα κυανέρυθρα ταλαντούχα κορίτσια:

Άννα Μαρία Δελατόλα
«Το πιστέψαμε και βάλαμε στόχο να φτάσουμε ως το τέλος. Είχαμε δύσκολες μέρες σε κάποιους αγώνες, ωστόσο τα καταφέραμε και είμαστε όλες πάρα πολύ χαρούμενες γι’ αυτό. Είχαμε πίστη στις δυνατότητες μας και θέλω να πω ότι ήταν μία πολύ όμορφη εμπειρία».




Αγγελική Καλαφατάκη
«Ήταν σαφώς μια τεράστια επιτυχία και είμαστε πολλοί χαρούμενες όλες. Δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμα. Φτάσαμε ως το final 4 με προπόνηση, σκληρή δουλειά, πείσμα, υπομονή και θέληση και δεν θα ήμασταν ικανοποιημένες με τίποτα λιγότερο από τον αρχικό μας στόχο. Δηλαδή την πρώτη θέση! Το είχαμε πιστέψει από την αρχή και ήμασταν τόσο ενωμένες και παθιασμένες που δεν μας περνούσε καν από το μυαλό ότι δεν θα φτάναμε στην κορυφή»


Βίβιαν Μαγγίνα
«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενες. Ακόμα δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει και είμαστε έτοιμες να φτάσουμε ακόμη πιο ψηλά. θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε στο πανελλήνιο και όλα τα κορίτσια θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μας υποστήριξαν και ήταν μαζί μας. Ευχαριστούμε πολύ».


Ανν-μαρί Λεζινώ
«Η εμπειρία αυτή ήταν τρομερή. Όχι μόνο το παιχνίδι, αλλά ότι συνεπάγεται με την συμμέτοχη μας στην τελική φάση. Το θέλαμε όλες πάρα πολύ , το πιστέψαμε και με πάθος και εμπιστοσύνη η μια στην άλλη τα καταφέραμε. Ήμασταν δεμένες και μας βοήθησε παρα πολύ η υποστήριξη όσων ήταν εκεί . Ελπίζω να συνεχίσουμε ακόμη καλύτερα στο πανελλήνιο».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. Μπράβο στις κοριτσάρες μας...Να βλέπουν οι υπόλοιποι και να παίρνουν παράδειγμα.Συγχαρητήρια που μας κάνατε υπερήφανους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή