Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κοντοχρήστος στα panionianea.gr: «Άλλος ένας τελικός το παιχνίδι με τον ΠΑΣ»

Αποκλειστική συνέντευξη στα panionianea.gr παραχώρησε ο 22χρονος αριστερός μπακ του Ιστορικού, Χρήστος Κοντοχρήστος. Ο νεαρός άσος του Παν...

Αποκλειστική συνέντευξη στα panionianea.gr παραχώρησε ο 22χρονος αριστερός μπακ του Ιστορικού, Χρήστος Κοντοχρήστος.


Ο νεαρός άσος του Πανιωνίου πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την κυανέρυθρη φανέλα στο νικηφόρο ματς με τον Λεβαδειακό, ενώ στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ ήταν από τους παίκτες της ομάδας που ξεχώρισαν.

Τα panionianea.gr μίλησαν με τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή του Ιστορικού - μετά από τον αγώνα του ΟΑΚΑ-, ο οποίος και αναφέρθηκε στην ήττα από την ΑΕΚ, στο κακό πρόσωπο που έδειξε η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο του εν λόγω ματς, στο ερχόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και στο γεγονός πως κατάφερε να βρεθεί στο αρχικό σχήμα του Πανιωνίου στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Χρήστου Κοντοχρήστου στα panionianea.gr:

-Χρήστο ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ, πληρώνοντας ουσιαστικά το κακό του πρώτο ημίχρονο…

«Στο ξεκίνημα του παιχνιδιού δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Η ΑΕΚ στα πρώτα λεπτά μπήκε πιο δυνατά από εμάς και κατάφερε να προηγηθεί νωρίς από μια στημένη φάση. Στο δεύτερο ημίχρονο πιστεύω πως ήμασταν καλύτεροι, κυκλοφορήσαμε την μπάλα και πιέσαμε τον αντίπαλο. Δημιουργήσαμε φάσεις, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να πετύχουμε κάποιο γκολ».

-Που πιστεύεις ότι οφείλεται η κακή εμφάνιση της ομάδας στο πρώτο 45λεπτό;

«Δεν νομίζω ότι οφείλεται κάπου συγκεκριμένα. Ξέραμε από την αρχή ότι θα είναι ένα δύσκολο ματς. Εμείς σε κάθε παιχνίδι προσπαθούμε να μπαίνουμε δυνατά και να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό, ώστε να κερδίζουμε. Είμαστε όλοι απογοητευμένοι από την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε με το πάθος που έπρεπε, δείξαμε καλύτερο πρόσωπο και προσπαθήσαμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση, αλλά δεν μπορέσαμε».

-Επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Νέα Σμύρνη. Φαντάζομαι μόνο η νίκη βρίσκεται στο μυαλό σας…

«Ναι, είναι ένα ματς που πρέπει να κερδίσουμε. Τα Γιάννενα έχουν καλή ομάδα και αυτό φαίνεται και από την βαθμολογία και θα είναι σίγουρα δύσκολο παιχνίδι. Για εμάς όμως είναι άλλος ένας τελικός, θα μπούμε μόνο για τη νίκη και αν είμαστε αυτοί που πρέπει πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε και μετά θα είμαστε ακόμα πιο κοντά στον στόχο μας».

-Ντεμπούτο με νίκη για σένα στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, ενώ αγωνίστηκε στο βασικό σχήμα της ομάδας και στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ…

«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ήταν κάτι που περίμενα πολύ καιρό. Έκανα το ντεμπούτο μου στο πρωτάθλημα σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για την ομάδα και χαίρομαι που συνδυάστηκε και με νίκη. Δυστυχώς με την ΑΕΚ δεν συνέβη το ίδιο, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

-Είσαι αισιόδοξος πως ο Πανιώνιος θα καταφέρει να τελειώσει την «υπόθεση» παραμονή νωρίς;

«Φυσικά και είμαι αισιόδοξος. Επειδή όμως στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να κάνεις προβλέψεις δεν μπορώ να πω αν θα έρθει νωρίς ή αργά. Είμαι σίγουρος πάντως ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας γιατί πιστεύω στην ομάδα μου και στην δουλειά που γίνεται όλο αυτό το διάστημα».

-Το μήνυμα σου στον κόσμο της ομάδας;

«Η στήριξη του κόσμου είναι πολύ σημαντική στην προσπάθεια που γίνεται και τους χρειαζόμαστε όλους δίπλα μας και στη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Συνέντευξη στον Γιώργο Καρμίρη

4 σχόλια

  1. Καλα δειγματα δειχνει ο μικρος.. Γερα Χρησταρα μην κολλας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ! ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙ! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΑΙΖΕΙ ΒΑΣΙΚΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τωρα θα ηρεμησει κ ο ταριφας...για οσους ξερουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδιά κερδίστε την Κυριακή τα Γιάννενα και διαλύστε τις φήμες ότι τάχα μου είναι διπλό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή