Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο τελικός της ομάδας Κ10 του Πανιωνίου!

Την Κυριακή 21/4 και ώρα 12:00 διεξήχθη ο τελικός αγώνας της ομάδας του Ιστορικού με τον Θρίαμβο Αθηνών. Η σύνθεση του Ιστορικού (Κ10) - Πρ...

Την Κυριακή 21/4 και ώρα 12:00 διεξήχθη ο τελικός αγώνας της ομάδας του Ιστορικού με τον Θρίαμβο Αθηνών.


Η σύνθεση του Ιστορικού (Κ10) - Προπονητής Κος Ζαλάβρας.

Νίκος Μαντζουράνης(Τερματ.)
Παναγιώτης Μπεχράκης
Δημήτρης Λαδάς
Μαρίνος Τζεδάκης
Χρήστος Μανιάτης
Μιχαήλ Γεροντίδης
Διονύσης Παναγόπουλος
Μιχαήλ Χριστοφοράτος
'Εκτορας Νίνος
Γιώργος Ορφανίδης
Ερμής Γκιζίνος
Οδυσσέας Γκουζάνης
Νίκος Κοκκαλάκης
Γιώργος Ξηρόδημας
Βασίλης Νικολόπουλος(τερματ.)
Γιώργος Δανιηλίδης

Στο παιχνίδι και οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν πολύ δυνατές με σκοπό να πάρουν την πολυπόθητη νίκη.

Ο θρίαμβος ευτύχησε στα πρώτα λεπτά του αγώνος μπαίνοντας ήδη μπροστά στο σκορ 0-1 χωρίς να σκοράρει στην ουσία, αφού μετά από ένα λάθος στην άμυνα (ατυχία) ο εξαιρετικός Β. Νικολόπουλος δεν μπόρεσε να αποσοβήσει τον κίνδυνο μετά το κοντράρισμα της μπάλας (αυτογκόλ.)

Από κει κι’ έπειτα η ομάδα του Ιστορικού πήρε για τα καλά μπροστά και πιο συγκεκριμένα η άμυνα (Μπεχράκης – Λαδάς – Μανιάτης) που πρωτοστάτησαν των αντιπάλων τους μαζί με τον τερματοφυλακά μας Νικολόπουλο που εξ αιτίας του, το πρώτο ημίχρονο έληξε με το ίδιο σκορ 0-1.

Ο Θρίαμβος στο πρώτο μέρος του αγώνος είχε την υπεροχή και τις περισσότερες ευκαιρίες.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Ιστορικού έδειξε να καταλαμβάνει καλύτερα όλους τους χώρους του τερέν και να δημιουργεί πολλές φάσεις για γκολ όπου στη μία από αυτές ο Διονύσης Παναγόπουλος (έξω αριστερά) με ένα άπιαστο σουτ κεραυνό, έγραψε το 1-1.Η κερκίδα σηκώθηκε στο πόδι μετά χειροκροτημάτων και επευφημιών προσπαθώντας να σπρώξει την ομάδα του Ιστορικού στη νίκη.

Οι φάσεις διαδέχονταν η μία την άλλη για τον Ιστορικό που ήθελε πολύ να κάνει το παιχνίδι δικό του, έχοντας ρίξει το μεγαλύτερο βάρος στην επίθεση.Οι προσπάθειες των επιθετικών μας παικτών πολλές και εξαιρετικές (Νίνος – Γκουζάνης – Παναγόπουλος - Κοκκαλάκης – Δανιηλίδης – Ξηρόδημας – Γεροντίδης - Χριστοφοράτος) με πρώτα βιολιά από πίσω τους τα χαφ της ομάδας μας (Ορφανίδης – Γκιζίνος) με αποτέλεσμα, πάλι από μια άτυχη στιγμή (η μπάλα πήρε ύψος με φάλτσα) και στο σκάσιμό της στο έδαφος πέρασε πάνω από την αμυντική μας γραμμή, βρίσκοντάς την ο επιθετικός της αντίπαλης σε πλεονεκτική θέση (μόνος του) για να κάνει το 1-2.

Παρόλα αυτά η ψυχολογία της ομάδας δεν έπεσε καθόλου, στο τέρμα πέρασε ως αλλαγή ο Νίκος Μαντζουράνης που και αυτός με τις καίριες επεμβάσεις του κράτησε την εστία του εντελώς ανέπαφη.

Η ομάδα του Ιστορικού παρατημένη στην ουσία από τον θεό της τύχης, με μαεστρικό κοουτσάρισμα από τον Κων/νο Ζαλάβρα και μετά από πολλές φάσεις που δημιούργησε μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο, δεν μπόρεσε να καταφέρει το γκολ που θα πήγαινε την διαδικασία στα πέναλτι, με αποτέλεσμα να χάσει το παιχνίδι και συνάμα την πρώτη θέση που δικαιωματικά άξιζε.

Σαν ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ οφείλουμε να συγχαρούμε την ομάδα του Θριάμβου για τη νίκη της, για την πρωτιά και της ευχόμαστε καλή συνέχεια μέχρι τον επόμενο μεταξύ μας αγώνα, όταν και όποτε ξαναγίνει.

ΤΕΛΙΚΟΣ: (Κ-10) – ΘΡΙΑΜΒΟΣ 1-2

ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ: Ο.Ν.Α. – ΜΙΛΩΝΑΣ 4-1

ΚΑΤΑΤΑΞΗ

ΘΡΙΑΜΒΟΣ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Ο.Ν.Α.
ΜΙΛΩΝΑΣ

Στην προκριματική φάση του τουρνουά πριν από 15 ημέρες οι συμμετέχοντες στον τελικό (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, ΘΡΙΑΜΒΟΣ) είχαν αποκλείσει τις αντίστοιχες (Ο.Ν.Α. ΜΙΛΩΝΑ)

Πολλά συγχαρητήρια επίσης στο φίλαθλο κοινό του αγώνος που υπέδειξε υποδειγματική συμπεριφορά, υποστηρίζοντας τις ομάδες με κόσμιο τρόπο, και αυτό γιατί σε παλαιότερες αναμετρήσεις είχε παρατηρηθεί το αντίθετο κάτι που ευτυχώς αποφεύχθηκε σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια