Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά...

Γράφει ο Γιώργος Κωτσόπουλος... Φέτος σε μια, ομολογουμένως, από τις πιο δύσκολες περιόδους στην ιστορία της ομάδας μας μπόρεσαν οι συ...

Γράφει ο Γιώργος Κωτσόπουλος...

Φέτος σε μια, ομολογουμένως, από τις πιο δύσκολες περιόδους στην ιστορία της ομάδας μας μπόρεσαν οι συντελεστές της, παίκτες και προπονητές, να υπερβάλλουν εαυτόν.

Έτσι, παρόλες τις αντιξοότητες σε όλη τη χρονιά, τελείωσαν αυτήν στο πρώτο μισό της βαθμολογικής κατάταξης, δείχνοντας σε όλους πως ο Πανιώνιος μπορεί να στηριχτεί στα πόδια του.
Η επόμενη χρονιά που θα είναι επίσης δύσκολη, θα βρεί όλους πιο ενωμένους, με περισσότερη χημεία μεταξύ τους, ώστε να καταφέρουν να 'καθαρίζουν' σε κάποιες δύσκολες στιγμές που φέτος και λόγω απειρίας δεν μπόρεσαν.

Η φετινή σεζόν μόνο θετικές εικόνες μπορεί να αφήσει για ένα μέλλον με ποιοτική μπάλα, αγγλικά σκορ, γεμάτες κερκίδες από Πανιώνιους και όχι μόνο.
Ο Πανιώνιος μέσα από τις κακουχίες βγαίνει πάντα πιο δυνατός, πιο ενωμένος πιο συμπαγής.
Έχει πάντα τον σεβασμό όλων, γηραιότερος ων, όσοι δε τολμούν να χλευάζουν απλά δηλώνουν το χαμηλό τους IQ.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους όσους ίδρωσαν την Ιστορική φανέλα με το βαρύ έμβλημα.
Μόνο επιτυχίες τους επιφυλλάσει το μέλλον συλλογικά μα και ατομικά.

Η καρδιά όλων μας χτυπά Κυανέρυθρα.

ΥΓ. Επί τούτου έλαμψε η μη αναφορά μου στις κινήσεις της διοίκησης, όχι επειδή πιστεύω πως δεν πάλεψε για την ομάδα αλλά γιατί, για αδιευκρίνιστους λόγους, επέλεξε τη στάση "τα εν οίκω μη εν δήμω". Μια στάση ορθή για κάθε οικογένεια, όχι όμως για την Πανιώνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια