Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Προς παραμονή ο Παναγόπουλος

Στην τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου αναμένεται να παραμείνει και τη νέα σεζόν ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος. Ο νεαρός προπονητής κατάφερε να δι...

Στην τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου αναμένεται να παραμείνει και τη νέα σεζόν ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος.


Ο νεαρός προπονητής κατάφερε να διατηρήσει τον Ιστορικό δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του Πρωταθλήματος και μαθηματικά στην κατηγορία και άπαντες στον σύλλογο έχουν μείνει ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα της δουλειάς του από την στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Έτσι, ο Παναγόπουλος έχει κερδίσει... πόντους και εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να ξεκινήσουν οι συζητήσεις ανάμεσα σε διοίκηση και προπονητή, ώστε οι δύο πλευρές  -αν όλα πάνε καλά- να έρθουν σε συμφωνία, συνεχίζοντας την συνεργασία τους.

Μείωση σε Γουνδουλάκη

Από εκεί και πέρα, το συμβόλαιο του Φανούρη Γουνδουλάκη ολοκληρώνεται τον Ιούνιο, με τον έμπειρο μέσο να είναι βρίσκεται μέσα στους 1-2 καλύτερα αμειβόμενους παίκτες του Πανιώνιου.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό οι κυανέρυθροι δεν μπορούν να αντέξουν το αρκετά... βαρύ συμβόλαιό του (περίπου 170.000 ευρώ ετησίως) και, όπως αναφέρει η εφημερίδα "Goal", θα του προταθεί γερή μείωση αποδοχών, που θα αγγίζει το 30-40%.

Αν ο αρχηγός της ομάδας δεχθεί την εν λόγω πρόταση, τότε το πιθανότερο είναι ότι θα παραμείνει στον Ιστορικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια