Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ενοχλημένοι στην ΚΑΕ!

Ιδιαίτερα ενοχλημένοι είναι στην ΚΑΕ Πανιώνιος από την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Πάνθηρες. Οι άνθρωποι της κυανέρυθρης διοίκησης χαρα...

Ιδιαίτερα ενοχλημένοι είναι στην ΚΑΕ Πανιώνιος από την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Πάνθηρες.

Οι άνθρωποι της κυανέρυθρης διοίκησης χαρακτηρίζουν "εντελώς απαράδεκτη και άκυρη" την εν λόγω ανακοίνωση, ενώ όπως βγαίνει από κύκλους της ΚΑΕ, ο Ηλίας Λιανός είναι κάτι παραπάνω από έξαλλος, καθώς δεν περίμενε μία τέτοια κίνηση από τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας.

Μάλιστα από το περιβάλλον του συλλόγου λένε χαρακτηριστικά πως: "...οι δικαστές του ΑΣΕΑΔ όντας απλήρωτοι εδώ και μήνες απέχουν από τα καθήκοντά τους και δεν βγάζουν καμία απόφαση. Τρανό παράδειγμα είναι η υπόθεση του νεαρού του Σπυρόπουλου που είναι στην ομάδα από τον Σεπτέμβριο και έγινε προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ αρχές Οκτωβρίου, με την απόφαση να βγαίνει πριν 10 μέρες. Μετά από επτά ολόκληρους μήνες. Εμείς στο θέμα της τιμωρίας καταθέσαμε την έφεση μία μέρα μετά την έκδοση της απόφασης του αθλητικού Δικαστή. Πριν από 20 μέρες. Και οι Πάνθηρες κατηγορούν την ΚΑΕ ότι δεν κάνει κάτι. Αν είναι δυνατόν".

Όσο για τις αιχμές των οπαδών προς την ΚΑΕ ότι δεν έβγαλε κάποια ανακοίνωση εναντίον του ΑΣΕΑΔ, αξίζει να αναφερθεί πως ποτέ στο παρελθόν κάποιος φορέας, οργανισμός ή Α.Ε. δεν έχει βγάλει ανακοίνωση εναντίον κρατικού δικαστηρίου, αφού κάτι τέτοιο το πιθανότερο είναι πως θα προκαλούσε ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα.

1 σχόλιο

  1. Δεν μπορεί ο ΕΣΑΚΕ να τιμωρεί τους διαιτητές επειδή δεν έπαιξαν 90-10 υπέρ ΠΑΟ και μετα να τιμωρεί και τον Πανιώνιο για επεισόδια εκτός γηπέδου ..κάι εμεις να μην αντιδρουμε....με τα εφηβικα πρέπει να κατέβει σήμερα ο πανιωνιος να τελειωνει αυτη η ΦΑΡΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή