Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο ιδιαίτερος όρος στο συμβόλαιο του Καμπάνταη!

Εναν ιδιαίτερο όρο είχε στο συμβόλαιό του με τον Ιστορικό ο Λεωνίδας Καμπάνταης. Ο έμπειρος επιθετικός φαίνεται πως πίστευε ότι η ομάδα θα έ...

Εναν ιδιαίτερο όρο είχε στο συμβόλαιό του με τον Ιστορικό ο Λεωνίδας Καμπάνταης. Ο έμπειρος επιθετικός φαίνεται πως πίστευε ότι η ομάδα θα έφτανε άνετα στην παραμονή και μάλιστα ότι θα τερματίσει στην πρώτη οκτάδα της βαθμολογίας.


Έτσι, όπως αναφέρει η εφημερίδα "Goal", ο «Λεό» πρέπει να λάβει επιπλέον 10.000 ευρώ, με δεδομένο το ότι η ομάδα της Νέας Σμύρνης τερμάτισε στην 8η θέση. Επίσης, είχε έξτρα μπόνους για τις 15 συμμετοχές (20.000 ευρώ), καθώς το κοντέρ κατέγραψε συνολικά 20 ματς (14 ως βασικός). Να σημειωθεί επίσης ότι η διοίκηση είναι σε συζητήσεις μαζί του για τη σύμπλευση και τη νέα χρονιά, προτείνοντας «ψαλίδι».

Βεβαίως, για να προχωρήσουν οι εν λόγω συζητήσεις θα πρέπει να καταβληθούν τα δεδουλευμένα και προφανώς και τα παραπάνω πριμ, όπως προβλέπεται στο συμβόλαιό του.

1 σχόλιο

  1. Αυτο που ξερω ειναι οτι το πρωταθλημα τελιωσε και η Πανιωναρα μας τα πηγε περιφημα.Τωρα αν ειναι ο Παναγοπουλος η ο Γκουαρτιολα ποσος με ενδιαφερει.Αυτο που θελω εγω ειναι να υπαρχει Πανιωνια ψυχη και να πεφτουν κορμια στο γηπεδο.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή