Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Έχουμε εξωτερικούς και εσωτερικούς εχθρούς...»

Υπομονή συνέστησε να κάνει ο κόσμος του Πανιωνίου ο Λάζαρος Κουτλίδης ο οποίος παράλληλα έκανε λόγο για εξωτερικούς και εσωτερικούς εχθρούς....

Υπομονή συνέστησε να κάνει ο κόσμος του Πανιωνίου ο Λάζαρος Κουτλίδης ο οποίος παράλληλα έκανε λόγο για εξωτερικούς και εσωτερικούς εχθρούς.


Αναλυτικά τα όσα έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο facebook: "Θα παρακαλούσα λίγη υπομονή. Δεν έχουμε την πολυτέλεια για σφάλματα. Θα είναι μακράν η πιο δύσκολη χρονιά. Εκτός από το οικονομικό πρόβλημα, έχουμε εξωτερικούς και εσωτερικούς εχθρούς.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας πιστεύω ότι το ΔΣ θα έχει αποφασίσει για προπονητή και μετά τρέχουμε. Καλό καλοκαίρι σε όλους με υγεία".

3 σχόλια

  1. Εσύ κύριε Κουτλίδη σε ποιούς ανήκεις? Στους εσωτερικούς ή στους εξωτερικούς? Μάλλον το δεύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε.
    Δεν γνωρίζω προσωπικά τον κύριο Κουτλίδη και κατά συνέπεια μη έχοντας τεκμηριωμένη άποψη για το πρόσωπό του δεν θα ήθελα να τον αδικήσω.
    Αυτό όμως που μπορώ να σχολιάσω είναι το γεγονός πως ένας έμμισθος υπάλληλος που τυχαίνει σύμφωνα με πληροφορίες να είναι Νικαιώτης Προοδευτικάνος να συνιστά υπομονή και να μιλά σε εμάς τους Πανιώνιους για εξωτερικούς αλλά και εσωτερικούς εχθρούς.
    Αναρωτιέμαι επίσης εάν υπάρχει Πρόεδρος και Διοίκηση σε αυτόν το σύλλογο για να μας εξηγήσουν τα λεγόμενα υπό τύπο χρησμού Πυθίας του κυρίου Κουτλίδη και να μας πληροφορήσουν κυρίως ποιοί είναι οι εσωτερικοί εχθροί.
    Άλλωστε εμείς ψηφίσαμε τον κύριο Τσάβαλο και το ενιαίο ψηφοδέλτιο και όχι ουρανοκατέβατους κομήτες.
    Υ.Γ. Να περιμένω κάποια απάντηση ή ζητάω πολλά; Οψόμεθα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ALTEREGO ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή