Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Καταγγελία από την ΚΑΕ Πανιώνιος!

Την ημέρα του αγώνα με τον Ολυμπιακό (30/04) αποφάσισε τελικά το ΑΣΕΑΔ να γνωστοποιήσει ότι απέρριψε την έφεση που είχε καταθέσει η ΚΑΕ Πανι...

Την ημέρα του αγώνα με τον Ολυμπιακό (30/04) αποφάσισε τελικά το ΑΣΕΑΔ να γνωστοποιήσει ότι απέρριψε την έφεση που είχε καταθέσει η ΚΑΕ Πανιώνιος κατά της ποινής του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ.


Η κυανέρυθρη διοίκηση, όπως έκανε γνωστό, προέβει σε καταγγελία προς τον πρόεδρο της ολομέλειας του ΑΣΕΑΔ, καθώς σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο οι αποφάσεις πρέπει να εκδίδονται πριν την ημερομηνία εκτέλεσης της ποινής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Πανιώνιος

"Η ΚΑΕ Πανιώνιος ενημερώθηκε στις 13.00 από το ΑΣΕΑΔ για την απόρριψη της έφεσης κατά της ποινής του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ.

Το γεγονός ότι η απόφαση εκδόθηκε σήμερα, δώδεκα ημέρες μετά την εκδίκαση της έφεσης, αποτελεί ευθεία παραβίαση του αθλητικού νόμου ο οποίος επιβάλει οι αποφάσεις του ΑΕΑΔ να εκδίδονται πριν την ημερομηνία εκτέλεσης της ποινής.

Η ΚΑΕ Πανιώνιος επιφυλασσόμενη κάθε νόμιμου δικαιώματος της προέβει άμεσα σε καταγγελία προς τον πρόεδρο της ολομέλειας του ΑΣΕΑΔ".

2 σχόλια