Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μεγάλο μπράβο σε παίκτες και τεχνικό τιμ!

Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες και στο τεχνικό της ομάδας, οι οποίοι πάλεψαν όλη τη χρονιά και παρά τις δυσκολίες που υπήρξ...

Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες και στο τεχνικό της ομάδας, οι οποίοι πάλεψαν όλη τη χρονιά και παρά τις δυσκολίες που υπήρξαν και υπάρχουν όπως μαθαίνουμε, κατάφεραν να κρατήσουν ψηλά τη σημαία του Πανιωνίου.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας μας έδειξαν πως γνωρίζουν το τι εστί Πανιώνιος και όλη τη χρονιά πραγματικά ίδρωσαν την φανέλα, βάζοντας πάνω από όλα τον σύλλογο και όχι την τσέπη τους.

Διαβάζουμε ότι όλοι είναι απλήρωτοι πάρα πολύ καιρό, παρόλα αυτά στον αγωνιστικό χώρο δεν είδαμε σε καμία περίπτωση σημάδια αδιαφορίας. Αντίθετα στη μεγαλύτερη διάρκεια της σεζόν οι ποδοσφαιριστές απέδωσαν καλό ποδόσφαιρο και πάντα έβαζαν τα πόδια τους στη φωτιά για την ομάδα. Άλλωστε νομίζω πως δεν είναι τυχαίο το γεγονός των τόσων πολλών φετινών τραυματισμών.

Δική μου παράκληση προς την διοίκηση του συλλόγου, είναι όλοι τους να προσπαθήσουν όσο περισσότερο μπορούν να τακτοποιήσουν οικονομικά τους παίκτες και άμεσα να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Χρήστου Αραβίδη. Της ψυχής αυτής της ομάδας, ο οποίος πραγματικά δίνει και την ψυχή του στο γήπεδο για τον Πανιώνιο. Πρέπει και μπορεί να γίνει η σημαία του Ιστορικού για τα επόμενα χρόνια.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τα Πανιώνια Νέα, που μας δίνει το βήμα να γράψουμε και εμείς δύο λόγια για την καψούρα μας και επίσης θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στα παιδιά της ιστοσελίδας για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν για την Πανιώνια ενημέρωση!

Άρθρο του αναγνώστη μας Γιάννη από τον Άγιο Δημήτριο

Δεν υπάρχουν σχόλια