Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μείωση στο μπάτζετ!

Μόνο καλή δεν είναι η οικονομική κατάσταση στον Πανιώνιο και όπως όλα δείχνουν και τη νέα σεζόν τα πράγματα θα είναι ακόμα πιο δύσκολα. Μάλι...

Μόνο καλή δεν είναι η οικονομική κατάσταση στον Πανιώνιο και όπως όλα δείχνουν και τη νέα σεζόν τα πράγματα θα είναι ακόμα πιο δύσκολα. Μάλιστα, για τη νέα αγωνιστική περίοδο αναμένεται νέο κούρεμα στο μπάτζετ της ομάδας που θα πέσει κάτω από το ένα εκατ. ευρώ!


Όπως αναφέρει η εφημερίδα Goal η διοίκηση του Πανιωνίου ετοιμάζεται για μειώσεις στα συμβόλαια των παικτών που θα φτάσουν μέχρι και 35%! Ο Βαγγέλης Σουφλέρης θα ξεκινήσει άμεσα επαφές με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, όπου και θα τους γνωστοποιήσει όλα τα οικονομικά δεδομένα της ΠΑΕ.

Οι άνθρωποι του Πανιωνίου γνωρίζουν ότι θα υπάρξει και νέα μείωση στα μοναδικά έσοδα του συλλόγου (ΟΠΑΠ και τηλεοπτικά) κάτι που όπως είναι φυσικό θα έχει και τις ανάλογες επιπτώσεις.

Για τον λόγο αυτό στις προθέσεις της διοίκησης είναι να στηριχθεί ο σύλλογος και τη νέα σεζόν ακόμη περισσότερο στα δικά του παιδιά, με το μπάτζετ να πέφτει κάτω από το 1 εκατ. ευρώ.

9 σχόλια

  1. Ωραία 1.000.000 ευρώ το μπάτζετ. 50.000 το χρόνο κοστίζει ο Σουφλέρης, 50.000 το χρόνο κοστίζει ο Κουτλίδης πάμε στα 100.000. Τα άλλα 900.000 τι θα τα κάνουμε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μπορούμε να συνεχήσουμε έτσι. Οσο δεν υπάρχει επενδυτής η στήριξη στα δικά μας έσοδα είναι μονόδρομος, αλλά είναι πορεία σε τεντωμένο σχοινί. Ο στόχος της σωτηρίας είναι πλέον διαχρονικός και είναι θέμα χρόνου το πότε θα έρθει η κακή χρονιά που δεν θα πιάσουμε τον στόχο με ολέθριες συνέπειες. Το ξεπούλημα των πρωτοκλασάτων ταλέντων μας θα συνεχιστεί και σταδιακά θα παλεύουμε με τα μέτρια δικά μας παιδιά που δεν θα πουληθούνε με αποτέλεσμα η δυναμικότητα της ομάδας να είναι ολοένα και μικρότερη. Οι ακαδημίες δεν λειτουργούν πλέον με τις ιδανικές συνθήκες που λειτουργούσαν λόγω της μείωσης κόστους και εκεί, οπότε δεν μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα δίνουν νέα αξιόλογα ταλεντάκια αρκετά και επ' αόριστον. Είναι αναγκαία η εξεύρεση επενδυτή το συντομότερο δυνατόν πριν έρθει η ώρα μηδέν και στον Ιστορικό. Την ίδια ώρα κάποιοι σαν ομοιόματα των original πέρνουν στο κυνήγι Πανιώνιους που ίσως και να ήθελαν να βοηθήσουν, επειδή έχουν πρωσοπικές διαφορές. Ηρθε η ώρα να αναλογιστούμε και τις δικές μας ευθύνες και να βάλουμε τον Πανιώνιο πάνω από τους δικούς μας εγωισμούς. Ηρθε η ώρα να ευγνομονούμε όποιον έχει την διάθεση και την δυνατότητα να σώσει την ομάδα από αυτήν την αρρωστημένη κατάσταση και να τον παρακαλέσουμε αν είναι ανάγκη αντί να τον διώχνουμε λόγω λαθών που έγιναν πριν από 10 χρόνια. Το θέμα ειναι μπορούμε ή πρέπει να πέσουμε πρώτα για να το καταλάβουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. den mporo na katalabo aytous tous duo poios tous kratise kai giati.den eine panionioi,enai asxetoi me podosfero,disfimizoune ton sylogo,pernoune 50.000 to xrono,amfibalo an exoun dei esto kai enan agona tis omadas pou tous taizei toso kairo.TSABALE AKOUS????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Re file me olo ton sevasmo . Esu pou fotografizeis ton beo , pas kala sta muala sou??? Oi filoi tou panionioou den apetoun titlous opos stis omades pou dixronika dielisan to elliniko podosfairo , apetoun omos axioprepia kai axioprepia kai beos den pane mazi... Gia kanena 1 hmoxrono 2 teliko einai oi beoi k tipota parapano...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα συνυπογραψω και θα προσθεσω στο πολυ καλο σχολιο του Yiannis oτι πριν λιγο διαστημα στην ΓΣ δεν αναφερθηκατε και σε νεα μειωση του μπατζετ κυριοι τις διοικησης περσυ ολα μας ηλθαν βολικα ξεκινησαμε με εναν πολυ ελπιδοφορο νεο προπονητη τον οποιο αποτι φανηκε τον ηχαν αγαπηση τα νεα παιδια στην συνεχεια εκανε καλη δουλεια ο ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ εξισου καλος και φιλοδοξος προπονητης αλλα αυτο δεν αρκει ηδη εφυγε ενας πολυ καλος παικτης αν μας φυγουν και αλλοι με τις μειωσις η σεζον δυστυχως κυριοι δεν βγαινη μονο με ταλεντα ημουν και ειμαι θιασωτης των νεαρων παικτων(γιατι υπηρετησα πανω απο 15 χρονια αυτα τα τμηματα) αλλα αν δεν πλαισιωθουν τα ταλεντα και με καλους εμπειρους παικτες χανης και τα ταλεντα χανης και την κατηγορια γιαυτο οσο ειναι νωρις προσπαθηστε να βρεθη η να βρεθουν επενδυτες καλη η φιλοδοξια για να βαλουμε τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ σε καλο δρομο αλλα χρειαζετε να ειναι και στην Α ΕΘΝΙΚΗ γιαυτο τρεξτε γρηγορα για επενδυτες ελπιζω να κατανοητε την αγωνια των συνΠΑΝΙΩΝΙΩΝ . Καλη δυναμη.Μ.Δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νομίζω κανείς λογικός Πανιώνιος δε θέλει Μπέο. Πάντως η όλη ιστορία μου βρωμάει εμένα. Οι Γκλεζάκο- Σουφλερο-Κουτλίδηδες κάνουν ότι θέλουν τον Τσάβαλο,και του λένε ότι χωρίς εμάς η ομάδα δε σώνετε. Ο Τσάβαλος επειδή δεν ξέρει από επαγγελματικό ποδόσφαιρο-βρωμιές κ.λ.π.-φοβάται να τους διώξει. Αυτοί εκτός από τους μισθούς που παίρνουνε μασανε κανα 20αράκι ο καθένας. π.χ. πέρσυ το καλοκαίρι ο πατέρας του Σταματή έδωσε 7.000 ευρώ στον Κουτλίδη για να τον αφήσει ελεύθερο να πάει στην αεκ- αυτά ας πούμε θα μπορούσε να τα είχε πάρει η ομάδα και όχι να πάνε στις τσέπες τους. Τσάβαλοι κ.λ.π. κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου, αλλά φοβούνται να τους διώξουν, γιατι λένε ποιον θα βάλουμε στη θέση τους. Έγω λέω βάλτε 2 Πανιώνιους στη θέση τους και με καλή οργάνωση θα σωθούμε. Με το που φεύγουν αυτοί 700-800 διαρκείας θα τα πουλήσουμε παραπάνω. Με αυτούς έχει ξενερώσει πολύς κόσμος και δεν πήρε φέτος διαρκείας. Άνθρωποι που ερχόντουσαν χρόνια. Λέω μου βρωμάει με Μπέο η ιστορία γιατί τώρα λένε αυτοί ή εμείς ή Μπέος? Αυτό ήταν το μοναδικό επιχείρημα τους και επί της ουσίας δεν είπανε τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΛΔ ΑΝ ΤΟΥΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΠΑΛΑ ΑΥΤΟΙ? ΟΠΟΤΕ ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΠΩΣ Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ .ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΕΡΙΣΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΥΤΗ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΑΝ ΒΓΕΙ Η ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΝ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΕ FB ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΟΥΤΛΙΔΗ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΕΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ Η ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΟΤΙ 2 ΧΡΟΝΙΕΣ ΕΥΡΩΠΗ ΒΓΗΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ 2 ΤΗΝ ΕΧΑΣΑ ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΤΩΡΑ ΑΝ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΨΑ ΤΑ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΑΥΤΑ ΟΚ ΠΑΩ ΠΑΣΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ Ν.ΣΜΥΡΝΗ ΒΛΕΠΕ ΣΠΑΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΟΥΝΙΟΝΤΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΗΤΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για να βλέπει κανείς τον Μπέο ως επενδυτή, μετά από όσα ξέρουμε ότι έχει κάνει, μετά από τη στάση του όλα αυτά τα χρόνια απέναντι στον Πανιώνιο και τους οπαδούς του, μετά και από την εμπλοκή του στα στημένα και στις παράγκες, μετά από την αποκάλυψη ότι ο "καήμενος" δεν είχε στο όνομά του περισσότερα από 140.000 ευρώ σε λογαριασμούς, μετά την τελευταία εικόνα με τους 30 μαφιοζομπράβους έξω από τη συνέλευση του ΠΓΣΣ να του κάνουν πλάτες... τί να πω... ή είναι βλάκας ή επικίνδυνος, αν και κατά τη γνώμη μου είναι και τα 2 μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Με αυτά που διαβάζω θα τρελλαθώ. Σε προηγούμενο σχόλιο ο Spyros M κατηγόρησε δημόσια τον Κουτλίδη οτι εισέπραξε 7000 ευρώ από τον πατέρα Σταματή για να μείνει ο παίκτης ελεύθερος και να πάει στην ΑΕΚ. Αυτή η καταγγελία είναι απίστευτη. Για να το γράφει όμως θα έχει στοιχεία. Η διοίκηση τι κάνει; Κοιμάται και ονειρεύεται και την ίδια στιγμή κάποιοι άλλοι σύμφωνα με αυτά που διαβάζω εδω στα σχόλια πλουτίζουν σε βάρος της ομάδας; Όσο για τον Μπέο, δεν νομίζω ότι τον θέλει κανένας που έχει σωστά τα μυαλά του. Όμως θεωρώ ότι η ιστορία καταντάει σαν τον κακό το λύκο. Κάθε φορά που θα εμφανίζεται πρόβλημα στη διοίκηση κάποιοι θα φωνάζουν Μπέος - Μπέος για να αλλάξουμε κουβέντα. Συνεπώς η ουσία είναι μία αυτή τη στιγμή ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ κανένας Μπέος στη διοίκηση. Ευσταθούν αυτά που γράφτηκαν ή όχι; Αν ευσταθούν τότε πως η διοίκηση κράτησε τους συγκεκριμένους παράγοντες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή