Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Φιλικό με Λεβαδειακό στη Νέα Σμύρνη!

Φιλικό αγώνα με αντίπαλο την ομάδα του Λεβαδειακού θα δώσει την Μεγάλη Τρίτη στις 17:30 ο Πανιώνιος. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο στάδιο της...

Φιλικό αγώνα με αντίπαλο την ομάδα του Λεβαδειακού θα δώσει την Μεγάλη Τρίτη στις 17:30 ο Πανιώνιος. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο στάδιο της Νέας Σμύρνης.


Μετά τον αγώνα αυτό, οι παίκτες του Ιστορικού θα είναι ελεύθεροι για να περάσουν τις ημέρες του Πάσχα με τις οικογένειές τους, καθώς ο προπονητής Κωνσταντίνος Παναγόπουλος έχει προγραμματίσει την επανέναρξη των προπονήσεων για την Τρίτη του Πάσχα στις 17:00 στη Νέα Σμύρνη.

Οι παίκτες του Πανιωνίου προπονήθηκαν την Παρασκευή στη Νέα Σμύρνη. Από το πρόγραμμα απουσίασε ο Τάσος Αυλωνίτης, ο οποίος πήρε εξιτήριο από το Ιατρικό Παλαιού Φαλήρου, όπου είχε υποβληθεί σε εγχείρηση από τον γιατρό της ομάδας, Χρήστο Δάρα στη μύτη του. Θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στις προπονήσεις μετά το Πάσχα.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος συνεχίζει να ανεβάζει τους ρυθμούς των προπονήσεών του, ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα, ενώ παράλληλα κάνει και την θεραπεία του. Σε σύντομο διάστημα θα είναι σε θέση να προπονηθεί κανονικά.

Για το Σαββατοκύριακο οι παίκτες έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις τη Μεγάλη Δευτέρα στις 11:00 στη Νέα Σμύρνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια